Новогодишна приказка в Сибир

29.12.13 – 06.01.14 / 9 дни, 7 нощувки

29 декември  София – Истанбул Отпътуване от София за Истанбул. Свободно време. Отпътуване за Новосибирск със самолет.

30 декември  Новосибирск – обяд, вечеря
Пристигане в Сибир. Настаняване в хотел Doubletree by Hilton Novosibirsk *****. Почивка и освежаване. Разходка и обяд в Новосибирск. Вечеря. Връщане в хотела. 

31 декември  НОВА ГОДИНА !!! – закуска, вечеря
Пътешествие към вътрешността на Сибир. Посещение на типичното старо сибирско селище Коливан. Пътуване обратно към Новосибирск. Посещение на стадиона… за да караме кънки с музика! Вечеря в ресторант Небо (небе). 

01 януари  Новосибирск – Иркутск – закуска 
Пътуване с влак за Иркутск. 

02 януари  Иркутск – Байкал – вечеря 
Пътуването отнема около 30 часа! След пристигане – трансфер до градчето Листвянка на брега на Байкал. Настаняване в хотел Крестовая падь ***. Вечеря с шампанско.  

03 януари  Байкал – закуска, обяд, вечеря
Денят започва с разходка в сибирската гора с впрягове на шейни с хъски и моторни шейни. Обядът е пикник с прясно пушен омул, блинчики с хайвер, руска водка и греяно вино… Вечерта завършва с 2 часа руска баня с веники и къпане в Байкал! Вечеря. Тук ще направим първата си медитация за една светла и изобилна година.

04 януари  Байкал – закуска, обяд, вечеря
Посещение на музея на открито Талци – на 47 км от Иркутск. Ставаме свидетели на традиционни церемонии, спектакъл с фолклорни танци, бой със снежни топки… Обядът е традиционен сибирски трактир. Продължаваме към бурятското селище Уст-Орда на 60 км североизточно от Иркутск. Ще посетим един малък будистки манастир. Вечеряме в ресторант Метелица традиционно поси. Вечерта се връщаме се в Иркутск и се настаняваме в хотел Courtyard by Marriott *****. 

05 януари Байкал – Иркутск – Новосибирск – закуска, обяд
Кратка обиколка на забележителностите на Иркутск. Следва обяд и трансфер до летище. Полет до Новосибирск. Настаняване в хотел Doubletree by Hilton Novosibirsk *****. Свободна вечер.

06 януари Новосибирск – Истанбул – София  / закуска
Трансфер до летище и полет до Истанбул. Свободно време. Връщаме се на летище за полет до София.

Цялата програма може да разгледате ТУК 
Организира: Туристическа агенция Трансатлантик Травел 
Повече информация и записвания: 02/ 944 10 00

Специални издания