Реклама

НАШ ДОМ

„Наш дом” е най-авторитетното българско списание за архитектура и интериорен дизайн с над 55 години история. Тематиката му включва богато разнообразие теми: новини и тенденции от областта на обзавеждането, представяне на нови продукти, консултации и практични съвети. На страниците на „Наш дом” се публикуват най-добрите български и чужди интериори. Представят се световни имена в дизайна и архитектуратa и български автори. Сътрудници на списанието са изявени имена от областта на дизайна, много от които са кореспонденти от чужбина.
Към списанието има и практично приложение с актуални оферти, цени и координати на фирми – производители и магазини.


АУДИТОРИЯ

Аудиторията на Наш дом е от активни, работещи хора във възрастта между 25 и 60 години, с доходи над средните, често със собствени бизнес или на мениджърски позиции, от големите градове.

Голямото предимство на Наш дом е прецизното таргетиране – списанието се купува от всички, които планират покупка на имот, ремонт, преустройство и обзавеждане на жилището си, както и от архитекти, дизайнери и производители в областта на обзавеждането и строителството. Наш дом се предпочита също от хора, които се интересуват от дизайн и нови лайфстайл тенденции.


РАЗПРОСТРАНЕНИЕ

Наш дом се разпространява в цялата страна, като има отлична дистрибуция във всички големи градове, бензиностанции и големи търговски центрове.


ОНЛАЙН ПРИСЪСТВИЕ

Сайтът www.nashdom-bg.com и фейсбук страницата на Наш дом се обновяват ежедневно с новини от сферата на дизайна, архитектурата и пазара на обзавеждане.

Аудиторията на Наш дом във Фейсбук към 2024 г, е 41 000 последователи.

Списанието има пълно електронно издание, което успешно се продава в цял свят със sms.


Рекламно присъствие в дигиталните медии на Наш дом

Специални издания