Нов брой

Безплатен брой

Отвори
Нов брой

Изтегли е-брой

Наш дом  достига до всяка точка на света със своята електронна версия!

Съдържанието е адаптирано за web – бързо се изтегля и леко се „разлиства”.

В електронното издание ще откриете всичко от  хартиения брой на по-ниска от пазарната цена, а  от началото на пандемията предлагаме напълно безплатно теглене. Предимство е изключително лесната навигация, активните линкове към препоръчани фирми , свързани с обзавеждането,  и възможността да получите съдържанието на списанието по всяко време и на всяко място.

Със своя електронен брой аудиторията на Наш дом значително се разшири, като прескочи границите на страната ни. Електронната версия подкрепя еко инициативата за пестене на природни ресурси.

Избери брой
изберете година
2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
 • Въведете код и закупете

  Нов брой

  Брой 09 | 2022

  Моля, въведете получения код:
  Не е налична
 • Условия за плащане с sms

  Изпратете SMS на номер 1096
  с текст nashdom
  *на латиница с малки букви

  Ще получите обратен sms с уникален код. Полученият код можете да използвате еднократно за закупуването на един избран от вас брой на списание НАШ ДОМ.

  Номерът 1096 е еднакъв за Мтел, Глобул и Вивател. Може да изпратите SMS само от България. За плащане с SMS от чужбина моля прочетете тук. PAY WITH SMS

  Цена на SMS - 6.00 лв с ДДС.

  След като закупите конкретен брой, системата ви предоставя достъп до разглеждане на броя или сваляне в PDF формат. SMS кода става валиден само за конкретният брой на списанието и изтича 30 дни след датата на изпращането на SMS-a.

Брой 09 | 2022

Наш дом отбеляза своята 55-годишнина със специален брой, посветен на историята на списанието, на приятелите, партньорите и главните действащи лица в интериорния дизайн.

Има нещо важно за успеха на всяко начинание и това е то да бъде в духа на времето и да отговаря на актуалните вкусове, нагласи и нужди. Наш дом е най-дълголетното българско списание за интериор и не само успява да преодолее всички трудности по пътя си, но и постоянно се развива.

И днес, на своя 55-ти рожден ден, списанието отново се преобразява и е пред вас с обновено лого, нов формат и ново графично оформление.

Очаквайте издание всеки сезон, на повече страници, с още по-добро качество и с нови рубрики, свързани с изкуство, пътешествия, храна и вино. Разбира се, ще запазим основния акцент – интериорния дизайн.

Специални издания