Приятни сънища с ЕКОН

ЕКОН представя иновативния си матрак aiR aiR Latex, който е с по-висока еластичност, по-добра вентилация и по-висок комфорт, благодарение на специално разработеното ядро. Моделът представлява моноблокова структура, изградена от система вертикални стволове с различен отвор, които действат независимо един от друг. Необходимостта от тази структура се обуславя от различната тежест на отделните части на тялото. По този начин всяка точка се подкрепя от специално пригодени като отвор стволове. Вертикалните канали, минаващи през всеки ствол, осигуряват непрекъснато проветряване и по този начин се избягва претопляне и изпотяване на тялото.

Много двойки са пострадали от синдрома „пропадане” – по-тежкият от двамата деформира така матрака, че другият пропада към него или се търкулва встрани. Една добра новина – матракът aiR aiR е изключително подходящ за двама спящи. Движенията, в която и да е от половините на матрака, не предизвикват движения в другата. Пак в полза на семейното щастие ЕКОН предлага и възможността да изберете матрак, при който всяка половина е с различна твърдост според индивидуалните предпочитания и тегло.
Освен всичко aiR aiR Latex е ортопедичен. Ядрото му е със 7 зони, всяка с различна твърдост. Те създават равномерна ортопедична опора за гръбнака по цялата му дължина. Ядрото aiR aiR Latex разтоварва всички точки на напрежение в тялото, особено раменете и ханша. Това предполага по-добро кръвообращение, по-малко въртене през нощта, по-дълбок и възстановяващ сън.
Матракът aiR aiR Latex е и с нулево съпротивление и не се деформира при постоянно сгъване. Благодарение на специално разработените прорези сгъването и разгъването е много по-лесно. Това е идеалният матрак за артикулираща подматрачна рамка с дистанционно управление.

Спалните ЛАТЕКС
Добрият матрак е обещаващо начало, но не е достатъчен. За хубав сън са важни също леглото и подматрачната рамка – без тях матракът просто не може да представи пълния си потенциал. ЕКОН предлага цялостно решение със своята нова, съвременна система за сън. Спалните на фирмата са не само удобни и функционални с качествената си подматрачна рамка и раклата с повдигащ механизъм, но и красиви. Моделът ЛАТЕКС например е облечен в белгийски текстил в същия цвят като на матрака. Моделът Sonno е в екокожа в цвят по избор – тъмнокафяв, светлобежов, бял, черен, червен и др.
Конструкцията е изцяло от метал, което прави спалнята изключително здрава и лека. И нещо, което съвсем не е без значение – спалните се доставят готови и сглобени, няма нужда от монтаж. Монтира се единствено таблата.
 

Специални издания