По-добър сън с матраците „ЛАТЕКС”

Кое е мястото, на което прекарвате най-голяма част от времето си?
       

Столът? – НЕ
Колата? – НЕ
Офисът? – НЕ
Матракът? – ДА!


       
Най-вече от избора на матрак зависи как и доколко вашето тяло ще си отпочине, за да посрещнете утрото с усмивка!

Леглото с матрак и възглавница „ЛАТЕКС” е модерно, разумно и здравословно решение срещу проблемни и безсънни нощи, след които се събуждате унили и с болки в тялото. Направете най-добрата инвестиция за следващите години, за да осигурите комфорта си!
       
Матраците „ЛАТЕКС” са без пружини, никога няма да скърцат, дават опора за всяка точка на тялото и са с 10 години гаранция.


       

10 ПРИЧИНИ да изберете матрак „ЛАТЕКС”:
      
 

1. 100% съдържание на латекс
Матраците “ЛАТЕКС” не просто съдържат латексови вложки – те са с цели латексови ядра, изградени от 100% латекс.

Латексът се извлича от каучуковото дърво Havea Brasiliеnsis и е най-еластичният материал в природата. Това го прави най-подходящия материал за изработване на матраци.
       
2. Ортопедични
Обособените седем зони с различна твърдост създават равномерна ортопедична опора за гръбнака, като го поддържат винаги в правилна позиция.
       
3. Здравословна среда
Естествените свойства на латекса не допускат развитието на микроорганизми, акари и бактерии, които са основните причинители на алергии, бронхиални астми и някои възпалителни процеси.
       
4. Проветриви
Матраците “ЛАТЕКС” имат отворена клетъчна структура и усъвършенствана мрежа от вертикални въздушни канали, което     гарантира изключителната проветривост на матрака.
       
5. Анатомични
Благодарение на уникалната си гъвкавост матраците „ЛАТЕКС” следват формите на вашето тяло и оказват минимален натиск върху него. Така те подпомагат правилното кръвообращение и осигуряват пълна релаксация за мускулите на цялото тяло.
       
6. Технологични
За някои матраци се твърди, че са създадени от НАСА – може би за сън в космоса, където няма гравитация. Матраците „ЛАТЕКС” са произведени по технология на Dunlop за сън на земята, където тялото има тегло и реална нужда от ортопедична опора.
       

8. Комфортни
Матраците „ЛАТЕКС” са изключително комфортни, защото успокояват всички точки на напрежение в тялото, особено раменете и ханша. Това спомага за вашето по-добро кръвообращение, по-спокоен, по-дълбок и възстановяващ сън.
       

Комфортни дори и при двама спящи – движенията в която и да е от половините на матрака не предизвикват движения и не предават вибрации в другата половина и вие спите спокойно независимо от движенията на партньора ви.
       
9. Лесно почистване
Матраците „ЛАТЕКС”  са със сваляеми калъфи, които могат лесно да се почистват и изпират.
       

10. Еластични
Латексът е най-еластичният материал в природата – той възстановява първоначалната си форма след многократни и продължителни деформации, което дава гаранции за дългия живот на латексовите  матраци. Затова „ЕКОН-91” ООД (www.ekon-bg.com) дава 10 години  гаранция за своите продукти.
       
За максимален ефект при използването на матраците „ЛАТЕКС”  препоръчваме употребата на подматрачни рамки с марката “ЛАТЕКС”.

Специални издания