Акумулаторни инструменти за всяка работа в градината

Гамата от акумулаторни инструменти на EGO Power+ включва всичко необходимо за градината и много повече.

 

 

За косене на тревата може да използвате EGO косачките, които са достатъчно мощни и бързо се справят с тревни площи между 300м2 и 1200 м2. Имат самоход (т.е. не се налага да бутате косачката, тя има самостоятелно задвижване), обемен кош за събиране на тревата, възможности за мулчиране (ситно нарязване на тревата, която пада обратно на терена, като го подхранва), странично изхвърляне на тревата.

 

 

Всички косачки на EGO се сгъват и могат да бъдат съхранявани вертикално, което спестява място и улеснява пренасянето на косачката в багажника на колата. И не на последно място една интересна опция: фарове за косене в тъмните часове. Ако закъснеете с косенето и тъй като акумулаторните косачки работят по-тихо от бензиновите, може да си позволите да поработите и по-късно вечерта при което фаровете на косачката са много удобна опция.

Разгледайте разнообразието от модели тук.

 

 

Почти винаги градините ни имат жив плет, това изключително красиво оформление традиционно за градините в Англия. Живият плет е красив, когато може да бъде надлежно оформен (подстриган). Разновидностите от ножици за жив плет, предлагани от EGO Power+, са за любителски нужди и за професионалисти. С дължини на ножовете 51см – 61см – 65см може да се оформи и най-високия и гъст жив плет. Друга важна характеристика на ножицата за жив плет е стъпката на зъбите, която означава колко дебело стъбло може да среже ножът (вариантите са 22мм, 26мм, 33мм).

 

 

За лесно и прецизно дооформяне на живия плет, особено там, където формите му са обли или разчупени, има инструмент, който с маникюрна точност ще завърши идеалното оформление на градината.

 

За личната градина на вилата или къщата един от най-полезните инструменти е многофункционалния Multi-Tool. Това е инструмент с една задвижваща глава и много приставки. EGO предлага своят Multi-Tool с 7 приставки, покривайки почти всички дейности в градината:

– Оформяне на тревата (тример, приставка за окрайчване);

– Кастрене на клони (прътов трион)

– Подрязване на живия плет (къса и дълга приставка за живия плет);

– Култивиране на почвата около цветните лехи и овошките;

– Измитане на пътеките (почистване от листа и сняг през студените месеци)

 

Вижте видеото ТУК

 

В допълнение на арсенала от градински инструменти EGO предлага:

Верижни триони и Въздушни метли.

Верижният трион на EGO е достатъчно мощен, за да си нарежете дърва за камината. При най-малката опция за батерия от 2.5Ah може да направите до 100 сряза, което напълно достатъчно за домашни нужди.

 

 

Един от любимите ни инструменти е въздушната метла, защото никога не сме предполагали колко много приложения може да има:

– събиране на листа през есента;

– събиране на трева след косене;

– почистване от стърготини след рязане на дърва;

– почистване на пътеки, веранда или балкон от пресен сняг;

– изсушаване на току-що измит автомобил и много други.

 

 

Повече за различните модели въздушни метли може да видите на нашият уебсайт.

Специални издания