Перфектна градина с акумулаторните уреди на STIHL

Вашата градина е вашият изцяло личен проект. Инструментите, които използвате тук, трябва да отговарят на високи изисквания – да са с висока мощност и издръжливост, но едновременно с това лесни за употреба. Акумулаторната система АК на STIHL със сменяеми литиево-йонни батерии AK  предлага точно тази комбинация. С разнообразния асортимент от висококачествни уреди STIHL, изпълнявате без проблем всички свои задачи. С тях ще се справите с работата в градината още по-ефективно, независимо от това дали ще косите трева, подрязвате храсти или жив плет, отстранявате листа, режете дърва или оформяте краищата на моравата, тъй като всеки от уредите на системата е лек, тих и ефективен – управлява се без усилие и е достатъчно мощен, за да се справи и с тежките задачи в градината.

 

 

Леките и маневрени акумулаторни косачки от тази акумулаторна система са разработени за ефективно косене на малки до средно големи градински площи. Без кабел, който да пречи, те заобикалят препятствия като храсти или дървета тихо и без вредни емисии. Компактният им дизайн позволява да маневрирате из градината без усилие.

 

 

 

С ножиците и уредите за жив плет от системата АК на STIHL оформяте перфектно храстите и живия плет в двора и градината. Ниското тегло на ножцата HSA 56 позволява да извършвате работата си с  лекота, като ви дава гъвкавост да оформите храстите и живия плет точно както ви харесват. А с акумулаторния уред за жив плет HLA 56 се справяте оптимално с подрязването и на по-високи и широки храсти или жив плет вертикално и на височина над главата ви. Той е ергономичен и добре балансиран инструмент, освен това за лесно съхранение и транспортиране дължината му може да се намали до 115 см.

 

 

 

Мощната и прецизна работа е лесна с акумулаторния тример STIHL FSA 56. За чисто косене по краищата на тревни площи е от изключително значение с уреда да се работи с лекота и затова той е толкова лек. А що се отнася до мощността му – с него се справяте превъзходно дори и с поддръжката на ивици покрая на тревни площи, за които е необходимо по-голямо натоварване. За радост на съседите, въпреки мощността си, уредът работи толкова тихо, че по време на работа не е необходимо да се носят лични средства за защита на слуха.

 

 

Акумулаторните верижни триони от система AK на STIHL МSA 120 C-В и МSA 140 C-В са съчетание на легендарната технология на моторните триони STIHL и акумулаторна мощност. Те са компактни, високопроизводителни, леки и изключително тихи и са резултат на повече от 90 години опит на STIHL при разработване и употреба на моторни триони за работа в гората и селското стопанство, както и познаване на изискванията за поддръжка на двора и градината.

 

 

Изключително мощен, тих и лесен за употреба – акумулаторният уред за обдухване STIHL BGA 56 е лек работен инструмент, с който отстранявате без усилие опадали листа и окосена трева.

 

 

За повече информация посетете сайта  или най-близкия дилър на STIHL.

 

Специални издания