Майстор в рязането с многостранно приложение

Задвижваната с акумулаторна батерия резачка за клони STIHL GTA 26 се грижи за прецизни разрези в градината и при занаятчийски дейности

 

 

Собствениците на имоти и градински площи се нуждаят от практични, мобилни режещи инструменти, по възможност с многостранно приложение. Новата акумулаторна резачка за клони GTA 26 на STIHL предлага допълнително и чисто рязане с висока производителност. Иновативният уред е квалифициран освен в мощното подрязване на клони на дръвчета и храсти и в прецизните занаятчийски дейности с дървесина от изграждане на огради до строеж на къщи на дървета. Боравенето с него е много лесно и комфортно. Дължината на шината от 10 см дава възможност за отрязване на клони и бичен дървен материал и с по-голям диаметър. За това се грижи и висококачествената режеща верига STIHL. Ако се наложи смяна на веригата, то това става без помощта на инструмент благодарение на крилчатата гайка на капака на водещото колело. GTA 26 черпи своята сила от сменяема акумулаторна батерия (10,8 V). Продуктът е част от новата акумулаторна система AS на STIHL за поддръжка на частни имоти и градински площи. Освен резачката за клони в нея е включена и новата ножица за храсти HSA 26 като тя ще бъде разширена за в бъдеще и с други уреди. GTA 26 се предлага окомплектована с практичен калъф, с който се съхранява и пренася безопасно заедно с допълнителните принадлежности.

 

Обзорно представяне на отделните детайли:

Многостранна и мобилна
Задвижваната с акумулаторна батерия резачка за клони STIHL GTA 26 убеждава с голяма мобилност, съчетана с ниско тегло от само 1,4 кг, включително батерия AS 2. Това я прави многостранен помощник при подрязване клоните на дръвчета и храсти, но също така и при занаятчийски дейности, както и при разкрояване и отрязване на дъски, бичен и отрязан дървен материал и клони. Тя е подходяща за използване от собствениците на имоти и градини и представлява интерес и за тези, които през свободното си време обичат да се занимават със занаятчийство.

Ефективна и мощна
С шината си с дължина 10 см GTA 26 реже надеждно клони, както бичен и отрязан дървен материал и с по-голям диаметър. Със скорост на режещата верига от 8 м/сек тя предлага висока производителност при рязане и е много ефективна при това. С едно единствено зареждане на мощната литиево-йонна акумулаторна батерия AS 2 на STIHL (10,8 V) с нея можете да направите до 80 разреза на клони с диаметър 4 см. При това GTA 26 е тиха, нивото ù на звуково налягане е по-ниско от 85 dB/A.

Бърза и чиста
GTA 26 работи с режеща верига със стъпка ¼“ PM3 на STIHL, която реже надеждно, бързо и чисто. Това предопределя прецизното и чисто рязане с GTA 26 и при занаятчийски или строителни дейности с дървесина.

Ергономична и комфортна
Със своя балансиран център на тежестта, ергономична форма и слаби вибрации GTA 26 предлага висок комфорт при работа. Работи, свързани с рязане и дървообработка, които иначе са изтощителни и скучни, с нейна помощ се извършват бързо и без усилие. При това потребителите винаги държат шината под око благодарение на асиметричната конструкция на уреда, а подвижният накланящ се на повече от 90 градуса защитен капак осигурява допълнителна сигурност.

Нова акумулаторна система за собственици на имоти и градински площи
Иновативната резачка за клони GTA 26 е част от новата акумулаторна система AS на STIHL, която е насочена към частни собственици на имоти и градински площи. Освен резачката за клони в нея е включена и новата ножица за храсти HSA 26. Акумулаторната батерия AS 2 (10,8 V) с акумулаторна енергия 28 Wh и зарядното устройство AL 10 са съвместими с двата уреда, както и със следващите, които ще допълват системата. Всеки от уредите се предлага или в комплект с батерия и зарядно или самостоятелно само машина.

Майстор в рязането: STIHL GTA 26 убеждава с мощност, издръжливост и мобилност, както и прецизно рязане. Нейната ергономична форма дава възможност за комфортна работа, а гъвкавият защитен капак осигурява допълнителна сигурност

 

 

Новата акумулаторна резачка за клони STIHL GTA 26 е режещ инструмент с многостранно приложение, който заедно с режещата верига STIHL ¼“ Picco Micro 3 е изключително подходящ за прецизно и мощно подрязване на клони на дръвчета и храсти.

 

 

GTA 26 има многостранно приложение. Освен отрязването на клони с нея можете да режете прецизно и бичен и отрязан дървен материал и клони, както и дъски.

 

 

Резачката за клони GTA 26 се предлага в комплект с акумулаторна батерия AS 2 и зарядно устройство AL 10, както и с практичен калъф за сигурно пренасяне.

 

Технически данни

Акумулаторна резачка за клони – акумулаторна система AS на STIHL
  STIHL GTA 26
Акумулаторна технология:

Моторен принцип:

Литиево-йонна

DC

Тегло без акумулаторна батерия (кг): 1,2
Ниво на звуково налягане (dB(A)): * < 85
Ниво на вибрации (м/сек²): ** < 3
Дължина на шината (см): 10
Режеща гарнитура ¼“ Picco Micro 3 (PM3)
Скорост на веригата (м/сек): 8
Окомплектовка Калъф
Техн. данни при използване с батерия AS 2
·     Тегло, батерия (кг): 0,2
·     Акумулаторно напрежение (V): 10,8
·     Акумулаторна енергия (Wh): 28
·  Производителност за едно зареждане на батерията
(примерна употреба)
До 80 разреза при рязане на клони с диаметър 4 см
·     Продължителност на зареждане със зарядното устройство AL1

зареждане на 80% / 100% (мин):

 

55 / 70

* K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 3 dB(A), ** K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 1,5 м/сек2

 

Специални издания