Panasonic HZ2000- новата звезда в света на телевизорите

Новият модел се отличава с  прецизност на цветовете и  подобрени  нива на яркост

Panasonic представи новия си телевизор HZ2000, който се предлага с размери на екрана 65 и 55-инча и е оборудван със специално разработен панел „Master HDR OLED Professional Edition“, съдържащ редица конструктивни подобрения. Той се отличава с несравнима точност и прецизност на цветовете и значително подобрени пикови и средни нива на яркост.
HZ2000 е първият в света OLED телевизор, поддържащ Dolby Vision IQ и Filmmaker Mode (Режисьорски режим), в допълнение към Dolby Vision, HDR10+ и HLG Photo (формат за статични изображения, който пренася фотографията в света на HDR). Прибавена е и оригиналната функция „Intelligent Sensing“ (интелигентна чувствителност), която динамично настройва картината в зависимост от силата на околното осветление.
Dolby Vision IQ разширява предимствата на Dolby Vision отвъд границите на HDR чрез интелигентно оптимизиране на качеството на картината и на зрителните преживявания, така че те да не зависят от околното осветление или типа на възпроизвежданото съдържание – и всичко това без да е необходимо потребителите да използват дистанционното управление.
В звуков аспект, HZ2000 има вградени иновативни говорители, насочени нагоре и позволяващи възпроизвеждане на пространствения Dolby Atmos звук с изключителна лекота и удобство. Цялата озвучителна система на телевизора е прецизно настроена и оптимизирана от инженерите на Technics.
Благодарение на поддръжката на функции за гласово асистиране, HZ2000 може да бъде интегриран много лесно в Smart Home системна конфигурация.

 

Panasonic

 

Въпреки изключително тънкия си профил, HZ2000 възпроизвежда мощен и динамичен звук, съпътстван от солиден бас. Цялата озвучителна система е настроена и оптимизирана от инженери на Technics, прочутата аудио марка на Panasonic, и също така използва оригиналната технология JENO Engine на Technics за висококачествен и прецизен звук.

HZ2000 е оборудван с My Home Screen 5.0 – най-новото издание на високо оценената операционна система за смарт телевизори на Panasonic. Новата версия съдържа значителни подобрения в използваемостта. Например, когато са маркирани някои икони на VOD видео по заявка, миниатюрите на предлаганите заглавия от съответния доставчик автоматично се показват отгоре и могат лесно да бъдат избрани. Това работи също и при Netflix, YouTube и др.

Освен това, HZ2000 ще поддържа и XUMO – безплатна поточна услуга, предоставяща достъп на глобалната аудитория до многобройни ефирни и интернет телевизионни канали. Крайните потребители ще могат да избират и гледат тези канали, просто като използват бутоните за смяна на канал нагоре/надолу на дистанционното управление на телевизора, точно както се превключват обикновените телевизионни канали.

HZ2000 също така работи с Google Assistant и Amazon Alexa, позволявайки на потребителите да управляват с глас някои основни функции на телевизора.

 

Panasonic_1

Специални издания