Наградиха победителите в първото издание на Dibla Design Awards

Платформа за интериорен и продуктов дизайн Dibla обяви резултатите в Годишния си конкурс за интериорен и продуктов дизайн „ПРОпорция” | Dibla Design Awards 2016 на официална церемония. Участие в състезанието взеха 210 участници с 92 проекта, а журито, съставено от български и световни авторитети в бранша, излъчи победителите в три категории.

Наградата в категория „Открита зона за релакс | изнесено СПА за домашна употреба“ беше връчена  на EDO design studio за проекта „RECreation“. Студио VOOOD и проектът им „PRODUCTOR“ получиха приза в категория „Обособена зона за разговори в open space офис“. А в категория „Хотелска стая 4 звезди“ журито отличи Велизар Димитров и Стоимен Мутовски за проекта им „SIMPLICITY“.

Кулминацията на вечерта беше връчването на наградата Дизайнер на годината. Номинирани бяха Cache Atelier, Алекс Ковачев, Красимир Бошев и Марио Димитров. Журито присъди отличието на Алекс Ковачев.

В рамките на церемонията беше дадена още една награда – за най-добре поддържан, развиван и посещаван професионален профил в платформата DIBLA. Оценката е получена въз основа на интереса и отзивите на общността и посетителите на сайта. Отличието беше присъдено на Fimera Design Studio. Партньори в Годишната партньорска програма на Dibla.com също поощриха свои фаворити сред дизайнерите от платформата. 

 

 

Специални издания