Lux4u с магазин в София

Отвори врати новият мебелен салон Lux4u. Брандът е създаден с идеята да представи едно нестандартно виждане за интериора в неговото цялостно изпълнение. В експозицията могат да се видят полилеи с метални синджири, осветителни тела с кристали, красиви маси, огледала и всякакви интериорни модни решения. Използването на метал, кристал и стъкло са сред последните тенденции в луксозното обзавеждане. Мебелите са изработени от качествени и естествени материали, което създава усещането за неповторимост, изящност и стил.

Lux4u изпълнява проекти по индивидуално задание – цялостно оборудване на хотели, ресторанти, частни домове и офиси. Предлагат се настилки, облицовки, обзавеждане, осветление, декорация. Основната експозиция в магазина е на холандската марка Eichholtz, но могат да се видят и модели на известните италиански брандове в лукс обзавеждането, сред които VG New Trend, MYYOUR, MM Lampadari, Evy Style, SICIS и др.

Шоурумът се намира на бул. Джеймс Баучер 100 в София. Това е вторият мебелен салон на Lux4u за България. Първият се намира в Пловдив, а следващото лято предстои откриването на магазин и по българското Черноморие.
 
 

Специални издания