JYSK България представи новата си коледна колекция

В интериорните и екстериорни решения скандинавската верига се завръща към корените си, наблягайки на природни цветове и матери в новата коледна колекция аксесоари и декорация

 

Новата колекция Nordic Mood, която любителите на изчистения скандинавски дизайн могат да открият във физическите магазини на датската верига, както и в онлайн магазина на JYSK България, изпъква със семпъл дизайн, преобладаващ нюанс на сивия цвят и е с подчертано градски характер. Nordic Mood съчетава предмети, които могат да се използват през цялата година, с елементи, които създават и уютна, топла коледна атмосфера, за да може потребителите да се наслаждават на празничния сезон с любимите си хора. В нея намираме трите основни теми BALANCE, UTOPIA, GROUNDED, които се допълват по чудесен начин.

 BALANCE е тенденцията, вдъхновена от скандинавските плажове и пясъчни дюни със светли и естествени тонове.

UTOPIA се ражда в нуждата от нови решения, нови повърхности и нова стилистика.  Цветовите нюанси в тази тенденция са отличимо скандинавски – топло червено, фини пастели, съчетани с каки и студени светлосини нюанси на северното лято.

GROUNDED доставя усещане за спокойствие, защото винаги има място за уютен комфорт по по-традиционен начин, но все пак и стремеж към нови открития в добре позната обстановка.

 

 

JYSK е международна верига от магазини със скандинавски корени, която предлага всичко за дома. Датската верига е сред най-големите търговци на мебели и декорации за дома в Европа. Първият магазин е отворен в Дания на 2 април 1979 г. JYSK открива средно по минимум два нови магазина всяка седмица, като днес веригата има над 3 222 обекта в 48 държави. В България JYSK стъпва на пазара през 2005 г., като отваря първия си обект у нас в Пловдив. До днес веригата има 47 магазина, в които се включва и онлайн магазинът, с общо над 700 служители в магазините и  дистрибуционния център.

Специални издания