Mountain Views Бистрица

Mountain Views е селище със 17 луксозни еднофамилни къщи в планината с прекрасни гледки в четири посоки – към Витоша, Рила, Стара планина и София. Архитектурата е реплика към класическите възрожденски къщи, а атмосферата носи спокойствие, уют и удоволствието да живееш на чист въздух сред природата.

Къщите в комплекса са с четири различни архитектурни решения и с разгърната площ между 332 и 535 кв. м. Те разполагат с прилежащи озеленени дворни пространства и са с разрешение за ползване. Комплексът притежава изградена собствена инфраструктура и пътна комуникация. Той е ограден и охраняем както със специална сигнална техника, така и с 24-часоваохрана на място.

Местоположение
Комплекс Mountain Views е разположен на 6 км от Околовръстното шосе на гр. София, в най-високата точка на Бистрица, местността Богдана,  в близост до гората и далече от шума и натовареността на града. Там обитателите ще се чувстват толкова далеч от цивилизацията, в тиха и красива природна среда. Същевременно пътуването до София отнема не повече от 15 минути, така че всички предимства на града са близо.

Качество, характеристики и околна среда
Основната цел при осъществяването на проекта е била създаването на продукт с „най-високо качество”. Изпълнението на строителството е с материали, технологии и оборудване от най-висок клас и с утвърдени марки на пазара. Също така, луксозният комплекс, освен качествените материали и професионално изпълнение, предлага и комфортно обитаване – с широки и удобни помещения, спални със самостоятелни бани, гардеробни, гаражи и достатъчно сервизни помещения. Основен приоритет при проектирането на комплекса е бил удобството на бъдещите обитатели, затова проектът е с напълно изградена инфраструктура, канализация и пречиствателни станции, собствен водоизточник, електрозахранване и пътна комуникация.
 

Допълнително, при изграждането на комплекса са положени усилия за грижа към околната среда. Приложени са най-съвременни технологични решения, водещи до оптимално използване на природните ресурси като слънце, въздух и вода и до висока енергийна ефективност.

Създадена е организация за професионална поддръжка на комплекса с внимание към детайлите и дискретна грижа, както за общите части, така и при желание на обитателите – за отделните имоти.

Продажби
Къщите в комплекс Mountain Views Бистрица се продават в два варианта на завършване:
– Основен пакет – на шпакловка и замазка;
– До ключ – цялостно завършване по избор на клиента от два, предварително разработени интериорни проекта. Срокът на изпълнение на интериорните проекти е до 6 месеца.

За улесняване на покупката на къща в селището, цялата документация на проекта е проверена предварително от нотариус.

Повече информация ще намерите на http://mountainviews-bg.com/

Специални издания