Иновативни кухненски решения от GROHE

 

Понякога жонглирането с няколко задачи в кухнята може да се превърне в предизвикателство. Кухненските смесители GROHE SmartControl ще се превърнат в перфектния помощник, който да ви улесни в тези ситуации. Вместо с ръкохватка, пускането и спирането на водния поток става само с натискане на един бутон – което означава, че може да използвате дори лакътя или китката си, когато ръцете ви са заети или мръсни. Дебитът се регулира лесно със завъртане на бутона – от еко режим до мощна струя, а температурата се настройва със завъртане на пръстена в основата на тялото на смесителя. Освен всичко това, смесителите с технология SmartControl впечатляват с ниския си разход на вода – с максимум 4 литра на минута при най-слаб дебит, Еко вариантите пестят повече вода от стандартните кухненски смесители. Издърпващ се душ накрайник осигурява повече удобство при изплакване на мивката или измиване на зеленчуци.
Технологията се предлага в три дизайна и в 11 красиви покрития.

 

 

Essence: широк избор, удобни функции
Истински акцент в продуктовото портфолио на GROHE са смесителите Essence SmartControl: с елегантния дизайн на тази серия, кухненският смесител определено ще привлече внимание към мивката, особено с красивите покрития от колекцията GROHE Colors. Essence SmartControl се слива хармонично с различни интериорни решения.

 

 

Zedra: пълно отличие
GROHE Zedra SmartControl е избрана за „Кухненска иновация на годината 2020“ в категория „Кухненски мивки и смесители“ от над 1500 потребители и 15-членно експертно жури на наградите за Кухненски иновации (Kitchen Innovation Award). Елегантния интуитивен смесител се отличава по критериите за лесно управление, иновация, дизайн и ергономичност.  GROHE Zedra SmartControl се характеризира с изчистен дизайн, типичен за серията Zedra.

 

 

Minta: индустриални цилиндрични форми
Изчистеният, класически външен вид на GROHE Minta SmartControl създава вечен стил, който се вписва идеално в модерната кухня. Всички елементи на смесителя са внимателно проектирани, за да създадат перфектен хармоничен облик. А зад красивата външност се крият практичните технологии и доказано качество, което обещава марката.

 

Специални издания