Достъпен лукс за ценители

Килим World – ексклузивни килими на ниски цени

 

Килим World са едни от най-големите търговци на изискани и стойностни килими в Европа. Предлагат  килими, връзвани възелче по възелче на ръка, от вълна или коприна, боядисани с естествени багрила – така, както са се правили през хилядолетията. Килими за ценители!

В края на миналата година, мащабна разпродажба на Килим World във връзка с преместване на шоурума, провокира огромен интерес със сензационно намаление до 76%. Хора от цялата страна се възползваха от шанса да се сдобият с ексклузивен килим  на страхотна цена.

 

 

Сега идват добрите новини за почитателите на домашния уют и „fine living”. Заради създалата се в цял свят ситуация покрай COVID 19, Килим World отново правят редукция на цените. В момент на криза, доставчиците от Иран, Индия и Пакистан предлагат килимите на по-ниски цени, нещо повече – в момента те са дори по- ниски от тези, които предлагат производителите, ако се купува директно от тях.

В Килим World ще намерите уникални килими от най-добрите майстори-килимари в света. Килими, които внасят лукс, стил, класа и уют в дома. Килими, които с енергията, историята, традициите и символиката си променят изцяло интериора. Килими като в именията на знаменитости като модната икона Версаче, кралица Елизабет Втора, шейховете на Изтока, холивудските знаменитости . Красиви, дизайнерски, от цял свят, изработени от най-фината вълна или коприна и от най-добрите майстори в света – всички на цени под реалната  стойност, те са истинска инвестиция. Луксът никога не е бил по-достъпен!

 

 

В шоурума има килими за всеки джоб и всеки вкус. Богато разнообразие от класически и модерни, в различни размери, включително огромни – до 600 х 400 см., бюджетни ръчно направени вълнени килими на цените на изкуствените машинни, както и някои машинни килими.

Към огромния избор и отлично обслужване се предлагат:

– безплатни проби в интериора

– безплатна доставка в цялата страна

– възможност за покупна на изплащане

– 5 години гаранция на ръчно връзваните килими

-неограничено право на замяна в рамките на 2 години на всеки ръчно връзван килим

Резултатът е над 10 000 доволни клиенти.

 

 

Цените са такива само сега в Килим World. Ето защо сега е правилният момент за  покупка!

 

 

 

тел: 0876 699 566

office@kilimworld.bg

www.kilimworld.bg

 

Специални издания