Дизайнерските радиатори- бижуто, което топли дома

Дизайнерските радиатори са перфектното допълнение към модерния дом, внасяйки стил, елегантност и комфорт. Голямото им разнообразие позволява да  се впишат в различни интериори – минималистичен, индустриален, винтидж или класически. Какъвто и да е вашият стил, тези радиатори ще са акцент в дома ви и ще създават перфектен баланс между ефективност, качество, функция и дизайн.

 

 

 

 

 

Тотал Терм предлага богата гама дизайнерски радиатори с различни форми, цветове, материали и дизайн  от реномирани европейски производители, които ви предоставят изключително много възможности да създадете мечтаната атмосфера във вашия дом.

Наричаните също така АРТ-радиатори могат да се инсталират в отоплителната система на дома като стандартни радиатори. Могат и да замененят вече съществуващи радиаторни тела, предлагайки пълна промяна в стила на  интериора.

В каталога на Тотал Терм можете да намерите уникалния радиатор Heatwave от Jaga, представляващ пано от дантела на стената (по дизайн на Joris Laarman), който освен че е изключително впечатляващ, е и много функционален.

 

Със сигурност ще се впечатлите и от пречупеното огледало Blow от Cordivari design.

 

 

За интериор в индустриален стил можете да обърнете внимание на туболарните радиатори Ardesia от Cordivari, Италия.

 

 

Възможностите са наистина необятни- върху радиоатора вече може да бъде изобразена репродукция на любима картина! Вижте моделите  Rosy Picture® на Cordivari, Италия:

 

 

Радиаторите са изработени от най-различни материали- мед, алуминий, легирана или неръждаема стомана и с най-съвременните технологии на пазара. Всеки един от реномираните производители, които Тотал Терм внася на българския пазар, като JAGA N.V., CORDIVARI, TUBES, AD HOC, HOX, CALEIDO и ANTRAX, предлага богата гама от цветове и дизайнерски модели, които биха задоволили всеки изискан вкус.

 

Vertiga, JAGA N.V., Белгия 

 

Cordivari, Италия

 

TUBES, Италия

 

 

AD HOC, Италия

 

ANTRAX, Италия

 

CALEIDO, Италия

Специални издания