Мечти за красив живот сред природата в летния брой на Наш дом

Ето го – новият ни брой вече е тук, пълен с мечти за красив живот сред много зеленина. Морски хоризонт, песен на птици, кадифена полянка пред прага, чаша кафе на верандата – така започва денят в домовете, които представяме.

Ще ви отведем на брега на морето, близо до Балчик – екстериорът е център на интериора в къща с лека и непретенциозна визия.

Ваканцията може да е прекрасна и в имение, и в каравана – вижте как мобилна къща от 8, 50 метра може да се превърне в истински дом. Мястото е култово за сърфисти и кайтисти – остров Лимнос.

Ще се разхладим с гледки към гората и басейна в друга забележителна къща с нестандартно решение за фасадата и стълбището. Качествена архитектура и модерна еклектика – не пропускайте!

Всички проекти в броя имат нещо общо – широко отворени са към природата. Такъв е и един „дом с мултифункционално сърце“  – артистична къща за семейство с деца в уютен минималистичен стил – съчетание, което отдавна не е оксиморон.

А какво се случва по света? Изложения! След дългото затваряне някои форуми за първи път събират публика на живо. Изложението за градини spoga+gafa показва истински бум на зелената индустрия, след като светът разбра колко е важно да имаш лично зелено пространство.

Maison et Objet ще ни посрещне в Париж през септември с изострена „мета чувствителност“ и ще ни отведе в един различен, мечтан свят, отразяващ нуждата от смисъл и положителни емоции.

Накрая прочетете забележителното интервю с художника Греди Асса. Какво е успехът според него – „да пресъздадеш силно, ясно, с добро настроение“.

С добро настроение отворете и новия ни брой, струва си – от кора до кора.

Специални издания