Изтеглете безплатно новия брой на Наш дом!

Ноемврийският брой на Наш дом вече е тук и може да го изтеглите напълно безплатно от сайта!

 

Започваме, разбира се, с победителите в конкурса „Интериор на годината“ – вижте кой спечели престижните награди на журито и читателите.

 

Както винаги, за броя избрахме интериори, които се отличават с характер, добър вкус, баланс, впечатляващи идеи и перфектно изпълнение: Ще влезем заедно в един сглобяем дом само на 28 квадрата, ще прескочим до Барселона, за да разгледаме нискобюджетно решение за преобразяване на жилище, ще видим и една къща за голяма фамилия на Shelter Island.

 

Някои от най-добрите български архитекти и дизайнери отново ни се довериха да представим тяхната работа: вижте новите проекти на Hush architects, DA architects,  DESIGNitsa и Радослав Савов, BRAERISE.

 

Пътуванията с Наш дом продължават – влезте с нас в една от най-желаните кулинарни дестинации в света и разгледайте един офис – мечта, създаден с изключително уважение към природата и хората.

 

И понеже зимата е близо, а всички обичаме уютната прегръдка на спалнята, избрахме точно нея за водеща тема на нашата шопинг селекция.

 

Приятно четене.

Специални издания