Шопинг: Колекции 2020

Топ продукти за дома от водещи производители и вносители

 

Mobila Dalin

 

Диван Flow, Mobila Dalin

Диванът Flow издига възприятието за почивка и релакс на ново, по-високо ниво. Плавните форми, отразени в избора на име, се допълват от специален дизайн на подлакътниците, който гарантира естествено положение за почивка. Корпусът е изработен масивна и многослойна букова дървесина. Комфортът е осигурен от възглавници от полиуретан HR със средна плътност, снабдени с еластични ремъци за допълнителен комфорт. Краката са изработени от метална тръба или дърво. MobilaDalin предлага широка гама тапицерия: плат, кожа, еко кожа.

http://www.mobiladalin.bg

 

Mobila Dalin

 

 

Диван Britannia, Mobila Dalin

Ъгловият диван предефинира понятието за комфорт и спокойствие и налага стандарт за стил и елегантност. Със своята модулност Britannia е подходящ за различни ситуации. Предимство са стабилността на седалката и регулируемата облегалка за главата. Структурата му е масивна и многослойна букова дървесина.Седалката и облегалката са от полиуретан HR (висока устойчивост). Краката са бук. Функция сън е с метална конструкция. Моделът е с частични сваляеми калъфи.

http://www.mobiladalin.bg

 

 

Studio Shkafa

 

 

Walls beyond, Студио ШкафА

Дизайнерските мащабни интериорни принтове са от Walls beyond- млада българска компания, която подготвя появата си на пазара в последните две години, като през пролетта на 2019-та дебютира на изложението „Българска мебел” в Интер експо център. Дизайнът е изцяло на български художници, а материалите на които се отпечатват са с най-високо качество, различни текстури и състав, с визия на памучна канава, коприна, кожа и релефен винил.

https://wallsbeyond.com/wallpaper-materials/

 

Студио Шкафа

 

 

Колекция Decò, Студио ШкафА

Студио ШкафА представят продукти, които внасят в дома свежи образи от флората и фауната, цвят и светлина. Новата колекция Decò на италианския бранд за ръчно изработено осветление Ferroluce съдържа керамични и метални осветителни тела. Серията е цветна, с обли форми, с различни видове финиш и зашеметяващо излъчване.

https://www.ferroluce.it/en/the-new-deco-collection-catalog-is-now-online/

FB: @StudioShkafA

 

 

 

 

 

 

Grohe

 

 

Minta SmartControl, Grohe

Елегантният кухненски смесител Minta SmartControl е чудесно решение за всяка кухня и съчетава характерен дизайн с иновативни функции. Технологията за пускане и спиране на водата с натискането на бутон е изключително удобна и улеснява кухненските задачи.

http://www.grohe.bg

 

 

 

Grohe 1

 

 

 

Essence SmartControl, Grohe

Кухненският смесител Essence SmartControl с издърпващ се аератор предлага комбинация от стил и удобство. С иновативна функция за активиране с бутон и елегантен класически дизайн, той е идеално решение за всяка кухня.

http://www.grohe.bg

 

Ideal Standart

 

ProSys™, Ideal Standard

ProSys™ на Ideal Standard е система от структури за вграждане на тоалетни, бидета, мивки, писоари и душове. Предлагат се варианти за масивно и сухо строителство, с различна височина и дълбочина на структурите. Монтажът и обслужването са бързи и лесни. С технологията SmartValve се намалява консумацията на вода, чрез SmartForce се пести енергия като се използва силата на водата, а SmartFlush – подобрява хигиената.

http://www.idealstandard.bg

 

Ideal Standard

 

Ceralook, Ideal Standard

Новата колекция кухненски смесители на Ideal Standard, Ceralook, е с елегантен дизайн и изключително удобство. Смесителите ползват редица технологии и надминават стандартите за ефективност при употреба. Керамичният затварящ механизъм FirmaFlow издържа почти два пъти повече от стандартните работни цикли и има подобрена издържливост на гореща вода (до 95°C) . С технологиите BlueStart и Click се постига значителна икономия на вода и енергия. Колекцията включва голямо разнообразие кухненски смесители – с висок или изтеглящ се чучур, двуцветни, както и полупрофесионален.

http://www.idealstandard.bg

 

Domko

 

Фототапети Heritage, Komar, Домко

Новата колекция фототапети Heritage на германската фирма Komar предлага актуални за сезона цветове и дизайн, създаващи индивидуалност и усещане за уют в помещението. Моделите могат да бъдат произведени и според индивидуални размери.

http://www.domko.com

 

 

 

 

 

 

Специални издания