Пролет с Roche Bobois

Френската фирма за обзавеждане представя новата си колекция, вдъхновена от седемдесетте години на миналия век. В нея намираме много разнообразни предмети като красивата маса за хранене Serpentine по дизайн на Фабрис Берюкс или настолната лампа Dragonfly на студио Gentlemen. Минерални нюанси, жълто, охра се преплитат с по-студени тонове създавайки изумителни комбинации.

Дизайнерът Маурицио Манцони е в светлината на прожекторите с няколко дивана, по-специално модулната композиция A-propos.

Акцент е удивителната майсторска изработка на композицията Réminiscence на Бина Байтел, състояща се от маса за хранене, бюфет и бюро, със съвременен дизайн и игриви контури.

Кристиан Гион се завръща в Roche Bobois с две предложения: масичка за кафе Sumito и лампа Autographe, „рисуваща“ в пространството светлинна живопис.

Roche Bobois развива свои съществуващи колекции, като еклектичната Globe Trotter, създадена от Марсел Вандерс през 2018 г. С нея дизайнерът разказва истории за пътешествия, романтизъм, срещи…Новите допълнения към колекцията са предназначени за спалнята. Намираме леглото Montgolfière, шкафа Wonder Dressing, фотьойла Tribal, осветителни тела, огледала…

Ярките тонове, игривите линии, необичайните форми в цялата колекция създават позитивно и оптимистично настроение.

 

 

Специални издания