Започна подготовката на 12-ото издание на Баня на годината

В продължение на два дни Залата за творчески идеи в Тренинг центъра на Ideal Standard се изпълни с много смях, висок градус на емоциите и разгорещени дискусии между дизайнери и архитекти. По покана на Ideal Standard те посетиха Севлиево и приеха предизвикателството да генерират идеи за бъдещото развитие на конкурса Ideal Standard Баня на годината. На поканата откликнаха изявени имена в областта на интериорния дизайн, нееднократно журирали в конкурса, както и част от победителите в последното издание. Творци като Красимир Капитанов, Иван Гроздев, Валери Маринов, Мая Костова, Величко Великов, Гена Събева, Генчо Гоев, Кирил Станев, Ванча Байлова, Теменужка Захариева, Ивайло Николов, Игнат Георгиев, Боряна Андонова, Венелин Касабов, Павлин Бенков, Цветалина Димитрова, Михаил Върбанов, пренесоха творческия си заряд в залата и създадоха атмосфера на откровен и въодушевен дебат. За домакините от Ideal Standard бе изключително полезно да разберат всички гледни точки, за да могат да предложат в бъдещите издания на конкурса такива категории, които да придвижат идеята за банята в България напред.

Всички участници допринесоха за развитието на конкурса като платформа за връзка между дизайнерите и търговската марка, от една страна, и клиентите и инвеститорите, от друга. Незабравимо за всички ще остане участието в тази среща на ветовноизвестния дизайнер Ахим Пол, който представи творческия процес и концепцията на създаването на най-новата колекция на Ideal Standard – Tonic II. Гостите бяха запознати с процесите на създаване, внедряване и индустриализация на нови смесители и керамични продукти за баня. За тях бе изключително интересно да разберат как се произвеждат тези продукти в реалния производствен процес.
Ето каква е равносметката след срещата – нови идеи за конкурса, нови приятели в списъка на всеки един, по-добри идеи за баните на клиентите, което означава един по-добър живот за тях.

 

Специални издания