Започна гласуването за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014

Започна онлайн гласуването за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014. Участниците се състезават в четири категории – Идеалната баня на моя дом, Идеалната училищна тоалетна, Идеалната хотелска баня и Идеалното място за освежаване в любимото ми място за забавление. Гласуването ще протече от 27 януари до 17 февруари 2015 г. на www.banianagodinata.com/pages/Projects

Победителите в четирите категории ще бъдат обявени по време на официалната церемония по награждаването на 26 февруари. Те ще получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2014” и ще бъдат наградени с пътуване до Лондон, посещение на „The Bathroom” и творческа среща с един от водещите дизайнери на Ideal Standard, както и предметна награда от Ideal Standard.
 
Баня на публиката
По традицията интернет потребителите също избират своята баня фаворит в четирите категории чрез гласуване на уебсайта на конкурса. Избраниците на публиката ще получат приза „Ideal Standard Баня на публиката 2014” и ще бъдат наградени с пропуск за събитията от международния фестивал за дизайн и визуална култура ONE DESIGN WEEK 2015 и предметна награда от Ideal Standard.
Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат предметни награди.
 
Баня на читателите на сп. „Наш дом”
За първи път читателите на сп. „Наш дом” също могат да участват в конкурса, като посочат своя избраник от категория „Идеалната баня на моя дом”. Гласуването се провежда на Facebook страницата на списанието от 27 януари до 17 февруари 2015 г., а един от всички гласували ще получи награда за активността си – трифункционален ръчен душ Ideal Rain и едногодишен абонамент за списанието. Проектът, събрал най-много харесвания във Facebook, ще бъде обявен за Баня на читателите на сп. „Наш дом”.

Трифункционален ръчен душ Ideal Rain

 

Специални издания