Забавление и удоволствие със Sony

Колко хубаво е човек да влезе в нов дом или да го преобрази чрез ремонт по свой вкус. И когато с удоволствие седнеш, за да се насладиш на това, което си постигнал с доста усилия, неминуемо ти минава мисълта, че е крайно време да се позабавляваш. Било да разгледаш снимки от последното пътуване или да се насладиш на приятен филм. А защо и да не поиграеш на някоя игра с палавника до теб. Всички тези желания могат да бъдат изпълнени от Sony – новите 4К Ultra HD телевизори BRAVIA, които са готови да ни забавляват по най-добрия начин. Да, но ние искаме и дизайн, защото домът ни е добре направен.
 

Точно затова от Sony предлагат ултратънки, извити и клиновидни дизайнерски модели, чудесно пасващи на съвременни и модерни обзавеждания. Те дори следват стената, ако тя е заоблена, или пък са толкова тънки, че могат да се поставят на нея. Фаворит е новият впечатляващ модел X90C с нов Floating Style – тънък едва 4.9 мм. Благодарение на иновативната окачена стойка, телевизорът може да се превърне в истинско произведение на изкуството. Той не само осигурява впечатляваща детайлност на всичко, което гледаме – 4К съдържание, High Definition, Standart Definition и дори интернет видеа с ниска резолюция.

Мощният X1 чип е ключът към невероятната детайлност на 4К картината, гарантираща по-голяма яснота на изображението, брилянтни цветове и висок контраст. Новото в тези телевизори от тази година е, че Android TV прави зрителното ви изживяване „по-умно“ от всякога. Пренесете сега вашите любими приложения от таблета или смартфона си на големия екран. Sony Android TV прави така, че всичко оживява във всекидневната ни, позволявайки ни да открием цял един свят на филми, музика, снимки, игри, търсачки, приложения и много други – всичко това с неповторимата Sony картина и звук.

Посредством вградения микрофон в дистанционното със сензорен контрол можем да използваме функцията Voice Control, за да търсим съдържание, да задаваме въпроси или да контролираме телевизора си. Google™ Cast™ Ready ни позволява лесно да изпращаме съдържание на смартфон или таблет до телевизора. Бързо, лесно и забавно. Всичко това е супер, ще кажат някои hi-fi специалисти. Но при толкова тънки телевизори какъв ще е този „саунд”?
 
Тук звукът е издигнат до High-Resolution Audio качество, за да чуваме почти всеки звук, дебютът е през 2015 в моделите X94C и X93C. Форматът отговаря на качество на звука по-добро от това на CD. Той дава на музиката живот чрез възпроизвеждането на едва доловимите нюанси и детайли.
 
 
Нови, дизайнерски, покоряващи. Това е моето впечатление от дванайсетте 4К Ultra HD телевизора с невероятното 4К качество на картината и нови изживявания, благодарение на Android TV™. Желая ви завладяващи мигове със Sony. Приятно гледане….
 
 

 

Специални издания