XXL Коледно удоволствие под душа

Освежаващи идеи за коледен подарък с Raindance AIR от Hansgrohe – победител в TUV душ-тестове

Шоуто е нещо, което всеки един от нас си пожелава по коледните празници. Предлагаме ви да изпитате едно невероятно преживяване под топлия и спокоен  дъжд от Randance AIR от Hansgrohe. Сега е толкова лесно да подмените стария душ, чиято струя се ниже като спагети,  с новия Raindance AIR 150, който пресъздава усещането за тропически дъжд чрез своята технология Air Power. Иновацията на Hansgrohe прави това възможно като примесва водата с въздух и по този начин придава обем на капките падаща вода. Чувството, че се намирате под тропически дъжд, който ви облива и ви успокоява, е невероятно. Не е ли по-приятно да започнете деня си с подобно изживяване и така вашето ежедневие да бъде изпълнено с положителна енергия. Специалистите от TUV SUD, Германия, и Fraunhofer Institute for Industrial Engineering (IAO), Германия, са подлагали не еднократно всички душове с голям диаметър на множество тестове. Резултатът е бил ясен: победителят е Raindance AIR 150 от Hansgrohe.

Душовете на Hansgrohe имат основни заслуги за поставянето на стандарти в обзавеждането за баня чрез обособяването й  като чувствено и натурално място. Падащите капки, които се разпръскват  с 15-сантиметров диаметър, обгръщат цялото ви тяло в мека и тонизираща пелена. Както вече споменахме, всяка капка вода е обогатена с въздух и именно това прави усещането за тропически дъжд толкова реалистично. Освен това душът Raindance AIR 150 предоставя опция за масаж чрез своята whirling jet функция. По този начин вашите рамене и гръб могат да получат нужното внимание след изтощителния работен ден или след разходката в планината. А защо не и след дългото каране на ски или сноуборд! Всички тези характеристики превръщат Raindance AIR 150 от Hansgrohe в невероятно практичен подарък, който е спечелил множество награди за дизайн, а е и невероятно оригинален.

AIR, гениалната душ – технология на Hansgrohe е във всички Raindance душове. Завихрена с въздух, излизащата вода става, в зависимост от вида струя, по-мека или по-твърда, а ежедневният душ се превръща в празник за сетивата ви. За окото: в плътните капки вие наистина можете да видите включения въздух. За ухото: AIR звучи като краткотраен дъжд-колкото успокояващ, толкова и ободряващ. И за кожата, нашият най-голям и най-чувствителен сетивен орган: обогатената с въздух вода обгръща изцяло тялото и по този начин се постига приятно чувство за топлина.
Подарете на вашите близки хора това невероятно преживяване за Коледа или Нова Година!
 

Специални издания