Външните пространства на Sofia Ring Mall – зона за специални събития

Най-новият търговски и развлекателен център в столицата Sofia Ring Mall ще предоставя откритите си пространства за организиране на събития. Със специална стилна гала вечер, която се състоя на 7 юли, екипът на мола постави началото на летния събитиен сезон. Стотици представители на бизнеса, модните среди и медиите се насладиха на приятна атмосфера под звездите, за която допринесоха музиката на Нов симфоничен оркестър, професионални изпънения на танго и ефектно огнено шоу. Една от атракциите на вечерта беше кулинарната околосветска обиколка, по време на която гостите опитаха 7 национални кухни от цял свят.

 
Гала вечерта се проведе на Амфитеатъра на Sofia Ring Mall, който е и едно от местата, подходящи за организиране на събития на открито около търговския център. Другите локации за организирането на модерни или традиционни, културни или спортни, лични или фирмени мероприятия са просторните тераси на търговския център, разкриващи живописни гледки към планината, както и вътрешната голяма сцена до магазина на notosgalleries. Местата са подходящи за планиране и провеждане на различни типове събития като фирмени партита, коктейли, тийм билдинги, културни мероприятия, спортни състезания, концерти, представления, сватби и др.
 
Освен официалните събития, молът ще предлага на своите посетители и клиенти и по-екстремни изживявания. От май тази година търговският център разполага с уникален офроуд терен, вече е готова и фристайл зоната за BMX, а съвсем скоро предстои откриването и на специален скейтборд терен.
 
 

Специални издания