Together World Tour на Идеал Стандарт гостува в Берлин

На 16-ти юни 2021 г Идеал Стандарт гостува в Берлин с Together World Tour- втора среща от серията събития,  свързващи дизайна,  изкуството и архитектурата и същевременно представи новата колекция от мивки Extra, част от продуктовата програма Atelier Collections.

Изпълнителният директор на Идеал Стандарт Ян Питер Тевес заяви: „След успеха на първото ни събитие в Милано бяхме изключително развълнувани да изживеем Together World Tour в Берлин. Имахме удоволствието да поканим водещи фигури в света на архитектурата, да се насладим на богатото културно наследство на града и да представим новата ни колекция“.

В Берлин към Ян Питер се присъедини известният архитект и журналист Йоерн Кенгелбах,  и двамата заедно  посетиха някои от най-впечатляващите  места в града, от исторически обекти като Хумболт Форум и Бранденбургската врата, до съвременни шедьоври като Futurium и Cube Berlin.

В събитието взеха участие и специални гости, като известният британски архитект Дейвид Чипърфийлд, лидерите в дизайна и градоустройството Studio Graft, генералният директор и главен изпълнителен директор на Stiftung Humboldt Forum проф. д-р Хартмут Доргерло и, разбира се, главният дизайнер на Идеал Стандарт Роберто Паломба.

Роберто Паломба представи  новата колекция Extra на Идеал Стандарт, проектирана в партньорство със студио Palomba Serafini Associati, която е най-новото допълнение към Atelier Collections, отличени с награди за дизайн. Extra e повлияна от Bauhaus и е разработена така, че да бъде красива, достъпна и функционална. Колекцията предлага мивки с изчистени квадратни форми и непреходна визия, изработени от порцелан, леки, но изключително здрави и устойчиви. Може да ги намерите както с гланцирано покритие, така и с по-матово, създаващо усещане за коприна.  Размерите варират от 45 см до 120 см за двойна мивка.

Предлагат се и четири мивки, които могат да се вграждат в мебели от колекцията Conca, в различни покрития, като Matt White, Matt Anthracite, Matt Sunset,  Light Oak, Smoked Oak и Dark Walnut .

Следващото събитие от пътешествието Together World Tour ще се проведе в Лондон на 23 септември 2021 г., след което следват Париж, Дубай и Шанхай. За да се регистрирате за бъдещи събития, да се запознаете с предишните и да получите достъп до ексклузивно допълнително съдържание, посетете www.togetherworldtour.com.

 

Тук можете да видите ексклузивни кадри от Together World Tour Berlin – https://www.youtube.com/watch?v=I8jGsA_qYQE

 

 

 

Специални издания