Technics разширява продуктовата си гама

 
На изложението CES 2019 Technics представи два нови модела слушалки- EAH-F70N и EAH-F50B, които предлагат безжично възпроизвеждане на висококачествен, динамичен звук с деликатни нюанси, благодарение на LDAC/apt-X HD.
 
В новата продуктова гама на Technics можете да намерите и два нови грамофона с директно задвижване. SL-1210MK7 наследява традиционния дизайн на едноименната серия и запазва същата лекота на работа като към него са добавени нов директно задвижващ електродвигател без метална сърцевина и други подобряващи звука технологии. Грамофонът разполага и с нови DJ функции, като например възпроизвеждане в обратна посока.  Другият модел грамофон – SL-1500C, наследява High-End концепцията на Technics за висококачествен звук, към която са добавени множество оригинални технологии, като електродвигател за директно задвижване без сърцевина и високочувствително рамо. SL-1500C е окомплектован и с висококачествена грамофонна доза Ortofon 2M Red. SL-1500C е цялостна грамофонна система, предназначена за широк кръг потребители, аудиофили и любители на винила. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Не на последно място, компанията представи и новия си мрежов Super Audio CD плейър SL-G700 – мултифункционален цифров плейър, който е съвместим с повечето съвременни цифрови аудио носители, от традиционните CD/SACD дискове до най-новите звукоизточници с висока резолюция и музикални услуги за поточно предаване, като ги възпроизвежда с възможно най-високото качество.
 
 
Продукти на Technics вече може да бъдат намерени и на българския пазар в Аудио Арте, на адрес: пл. „Велчова завера“ 1, кв. Лозенец, София. 
 
 
 
 

Специални издания