Стартира второто издание на DESIGN>PEOPLE

Националният форум за иновации, технологии и практики в областта на интериорния и продуктов дизайн DESIGN>PEOPLE ще се проведе за втори път от 30 март до 1 април в парк-хотел „Империал“ в гр. Пловдив. Организатор на събитието е Dibla.

След успеха на първото издание организаторите определят форума като един от най-ключовите и с най-голяма практическа насоченост в Годишната партньорска програма на платформата. Като причина за това се приема предоставянето на възможности за по-непосредствено общуване между професионалистите от дизайнерския бранш, както и за създаване на партньорски отношения с фирмите производители в сферата на интериора.

Освен разнообразна и интересна програма по време на DESIGN>PEOPLE ще бъде представено и второто луксозно издание на годишния каталог на Dibla – „Най-доброто от интериорния дизайн през 2016“, както и най-новият продукт на платформата – DIBLA SELECT.

DESIGN>PEOPLE ще даде шанс на 100-те най-успешни български интериорни дизайнери да се срещнат с представители на също така успешните и утвърдени в своята област фирми за материали и услуги в бранша. Компаниите от Годишната партньорска програма на Dibla за 2017 ще представят най-новите и актуални течения в областта на интериорния дизайн, като тази година това са Baustoff+metall, CarpetMax, Djia, Diem, Ideal Standard, Ikor, Magniflex, Parketsense, Prisma, Salex, Schneider Electric и  Valinor.

Провеждането на DESIGN>PEOPLE в началото на пролетта не е случайно. От екипа на Dibla сa съобразили необходимостта фирмите производители да запознаят от рано дизайнерската общност с новостите и тенденциите, които предвиждат да наложат през годината. По този начин участващите дизайнери ще имат предимство първи да се информират за артикулите и технологиите, да ги направят част от най-новите си проекти.

A за да не ощетяват и по-широката аудитория с интерес към дизайнерския бранш, тази година организаторите ще осигурят и пряко онлайн излъчване на презентациите в специализирана платформа, осигуряваща достъп до излъчването и във Фейсбук страницата на Dibla.За да гледате събитието онлайн, трябва предварително да имате регистрация в платформата Уебинария БГ, след което да се регистрирате за събитието DESIGN>PEOLE тук. Ако искате да гледате през мобилно устройство, е необходимо да използвате приложението Puffin Browser за Android и за iOS.

 

Специални издания