Samsung България стартира предварителната регистрация за продажбите на прахосмукачката Bespoke Jet™

Всеки потребител, регистрирал се в периода 15-28 февруари 2022 г., ще получи код за ваучер на стойност 100 лв.

 

Samsung Electronics Co., Ltd. стартира предварителната регистрация за продажбите на прахосмукачката Bespoke Jet™ – безжична прахосмукачка с All-in-One Clean Station™, която осигурява хигиенично 99,99-процентово почистване чрез многослойна система за филтриране. Всеки потребител, регистрирал се в периода 15-28 февруари 2022 г. на www.samsung.com/bg, ще получи код за ваучер на стойност 100 лв. Bespoke Jet™ разполага с All-in-One Clean Station™ – докинг станция, която зарежда прахосмукачката и автоматично изпразва контейнера за отпадък. Bespoke Jet е по-лека и е оборудвана с усъвършенстван дигитален инверторен двигател за още по-мощно почистване. Благодарение на вложените в Bespoke Jet™ технологични иновации, новата прахосмукачка спечели признание в рамките на CES Innovation Awards 2021.

 

Хигиенично почистване с високо качество

Bespoke Jet™ разполага с All-in-One Clean Station™ – докинг станция, която поддържа хигиенично чист дома на потребителите. Когато е свързана, All-in-One Clean Station™ е в състояние да изпразва контейнера си за боклук автоматично, без фините прахови частици да замърсяват пространството. Това се случва благодарение на уникалната технология Air Pulse на Samsung. Междувременно прахосмукачката Bespoke Jet™ се зарежда автоматично.

Многослойната система гарантира 99,999% филтриране, а това означава, че по време на почистването Bespoke Jet™ отделя само чист въздух. Когато въздухът се засмуква, големите прахови частици се отделят, а след това се улавят във филтър с метална мрежа. След това микрофилтърът улавя фини прахови частици и накрая филтър за фин прах улавя микропраха, който иначе лесно може да се разпилее. Всички части и филтри могат да се мият, така че могат да се поддържат хигиенично чисти.

Независимо дали се използва върху твърди подове или килими, Bespoke Jet™ осигурява максимално засмукване.

Системата Jet Cyclone осигурява по-чист въздух и висока мощност на засмукване. Отличава се с високоефективна, мултициклонна структура, която създава оптимален въздушен поток с цел намаляване на въздушното съпротивление и максимално улавяне на фините прахови частици, засмукани в прахосмукачката.

Корпусът заедно с удобната дръжка на Bespoke Jet™ тежи само 2.5 кг, достатъчно лек за маневриране и почистване из целия дом. Така лесно може да почиствате повърхностите на столове и дивани, на шкафове и маси, щорите на прозорците, долната страна на уреди и ступалата на стълбите.

Bespoke Jet™ разполага с удобен LCD цифров дисплей с поддръжка за 28 езика. Дисплеят сигнализира за всякакви проблеми: например запушване, предмети, заседнали в четката или липсващи филтри, и предоставя инструкции, които да помогнат за отстраняване на проблема.

Прахосмукачката разполага с батерия с голям капацитет.

Специални издания