Първият български каталог за интериор – продукт на dibla.com

Случвало ли ви се е да разглеждате някой от онези впечатляващи каталози, в които са отразени едни от най-добрите интериорни проекти в света? Книги, от които сте се вдъхновявали и черпали идеи… Историята ни показва, че всички стойностни неща се запечатват на хартия.

Всеки един творец, трудил се с години и вложил цялата си креативност в работата си, желае проектите му да получат нужното внимание. Обикновено става така, че проектираните и реализирани интериорни проекти остават някъде архивирани в компютъра ни. Водени от идеята да реализираме мечтата на повечето дизайнери, екипът на Dibla се постара да го направи именно чрез издаването на „Най-доброто от интериорния дизайн за 2015“. Годишният каталог е комплимент за всички активни дизайнери в платформата, техните усилия и старания да покажат най-доброто от себе си чрез проектите си. Благодарение на всички тях, луксозното хартиено издание стана факт.

С осъществяването на този проект, екипът на Dibla сбъдна и една своя мечта – да отрази нивото на интериорния дизайн и на хартия. Изключително сме щастливи, че сме автори на този продукт, защото до сега такъв каталог не е издаван в България. Книгата е достъпна за всички и е с некомерсиален характер.
 
Предвид многото проекти на професионално ниво подборът не беше лесен, но  успяхме да изберем най-добрите 29 реализирани проекта, които бяха публикувани в платформата. Заложихме на достатъчно голям формат с изчистен външен вид, който да говори сам по себе си за стойността си.
За наша радост, интересът от първото издание на каталога надмина очакванията ни. 
 
 
Годишният каталог бе представен за първи път по време на събитието DESIGN>PEOPLE. Всички гости получиха по едно копие от първото издание на луксозния формат. След събитието, запитванията за сдобиване с каталога бяха десетки, поради което екипът на Dibla реши да преиздаде изданието. За тези от Вас, които желаят да държат в ръцете си тази книга, могат да направят заявка до 20 май 2016г. на e -mail: office@dibla.com. Цената за един брой е 95,00 лева.
 
Желанието на Dibla е в началото на всяка година да издава каталог, който да отразява най-успешните реализирани проекти за предходната година. Този продукт е нужен, защото чрез него се визуализира и отчита най-доброто от интериорния дизайн. Целта е  добрите проекти, публикувани в сайта, да се отразяват и на хартия. По този начин обществото ще наблюдава развитието на българския интериорен дизайн.
 
За да може да видите и ваш проект, запечатан в бъдещо издание на каталога, трябва да сте регистриран потребител на платформата Dibla. Регистрацията в сайта е лесна и общодостъпна. За нас е важно, без значение дали дизайнерът е прохождащ в сферата или вече утвърдил се, да има възможността проектът му да бъде популяризиран и в каталога. Затова е необходимо да публикувате в платформата вашите реализирани проекти. Поставете си за цел да снимате професионално всеки ваш реализиран обект, като го обхванете в най-добрата светлина.
 
 
„Най-доброто от интериорния дизайн за 2015“ е вдъхновение, подтикнато от прекрасните интериорни проекти на българските дизайнери. 
 
 

 

Специални издания