Предложения за икономия на вода в банята от Roca на икономични цени


В най-горещите летни дни Roca предлага нови решения за икономия на вода в банята на промоционални цени. Предложението е валидно за периода 15 август – 15 септември.

Лятна оферта за пакет смесители от новата серия L20 на Roca
L20eнова колекция иновативни интуитивни смесители със семпли и модерни линии, подходящи за всяко пространство, която предлага много нисък разход на вода. Смесителите от серията осигуряват и допълнително икономия на вода и енергия със системата за „студен старт“. Сега Roca предлага пакет смесители L20, включващ смесител за умивалник, смесител вана-душ с аксесоари и тръбно окачване Stella 700 мм. На цена 350 лв. с ДДС вместо 481,80 лв., ако продуктите се закупят поотделно.
Смесителите от новата колекция L20 са с традиционната за Roca гаранция и функции:
ColdStart – системата винаги се отваря при средна позиция. Първо потича студена струя вода и ако е необходимо, при завъртане на ръкохватката водата се смесва до желаната температура. По този начин се избягва ненужен разход на топла вода и се пести енергия.
 SofTurn® за най-високо ниво на комфорт при боравене с ръкохватката на смесителя и прецизност в избора на дебит и желана температура.
– EverShine® за запазване на блясъка на гланца през годините.
– Ограничител на дебита, който позволява значително намаляване на консумацията на вода (до 5,7 л/мин.), като запазва максимален комфорт за потребителя.
 
За периода на промоцията Roca предлага едноръкохватковата душ колона от колекция Victoriaна цена 519 лв. с ДДС вместо 610,80 лв. Дизайнът на колоната е дело на Тони Клариана от MagmaStudio. Едноръкохватковата душ колона Victoria има душ глава с голям дебит и превключвател-регулатор на дебита, функция Rain (дъжд) и душ-слушалка с плъзгащ държач.
Традиционната гаранция на Roca е 5 години. Колоната е с функции:
SofTurn® за най-високо ниво на комфорт при боравене с ръкохватката на смесителя и прецизност в избора на дебит и желана температура.
EverShine® за запазване на блясъка на гланца през годините.

 

Специални издания