По-комфортна, хигиенична и икономична баня с Debba Rimless от Roca

В сезона на ремонтите Roca предлага новите стенни тоалетни Debba Rimless. През октомври те се предлагат в удобни комплекти със структура за вграждане Active на промоционална  цена от 449 лв. с ДДС.
В последните години водещата компания в обзавеждането за баня въвежда на пазара тоалетните Rimless.  Предимството на новия дизайн е, че вътрешните страни на тоалетната са без ръб и без ринг. В резултат на това не се натрупват отлагания по ръба и почистването е значително по-лесно. Водната струя се разпределя по цялата повърхност и осигурява по-голяма хигиеничност.
Със специалното предложение от Roca тоалетната става по-екологична и по-икономична. Вграденото казанче с двоен бутон 4,5/3 литра намалява разхода на вода в сравнение с масовия стандарт за съвременните тоалетни от 6/3 л.
Окачената тоалетна, прибрана до стената, осигурява визуална лекота и по-добра естетика на пространството в банята. Промоционалното предложение се предлага в два варианта: със стенна тоалетна Debba Rimless Round, с овална форма, и Debba Rimless Square, която следва тенденцията за по-правоъгълни форми. За още по-добър комфорт и хигиена в банята, Debba Rimless Round е окомплектована със седалка и капак от иновативния материал Supralit ®, който осигурява допълнителна здравина и устойчивост във времето.

Специални предложения за окачени тоалетни Debba Rimless в комплекти със структура за вграждане са  валидни от 1 до 31 октомври 2018 г. или до изчерпване на наличните количества от комплекти. 

 

 

Специални издания