Panasonic на пазара с флагманската 4K LED серия FX780 телевизори- отлично качество и спиращ дъха дизайн

 
Новата продуктова гама 4K LED телевизори на Panasonic за 2018 г. се характеризира с отлично качество и спиращ дъха дизайн. Изключително тънки, оформени със стъкло и красиви от всяка една гледна точка и ъгъл, новите водещи серии LED телевизори на Panasonic FX780 се отличават с изисканите си рамки „Art & Interior“, заимствани от представените неотдавна OLED модели от най-висок клас FZ950 и FZ800. Гамата 4K LED телевизори за 2018 г. се допълва от още две серии – FX600 и FX700 – включващи елегантни, тънки модели, които също са изработени от първокласни материали и имат подобрена естетика и изключително качество. Качеството на картината при LED телевизорите е издигнато до нови нива с използването на 4K HDR панели, по-мощна видео обработка и оптимизирано затъмняване на подсветката. При новите LED екрани за 2018 г. е предвиден и специален режим за игри 4K Game Mode с най-бързото време за реакция на модели Panasonic. 

 
 
С най-високи нива на яркост, които надвишават с около 20% както моделите от предходната година, така и серията FX740, флагманът FX780 представлява върхът на 4K HDR и LED технологиите. Той е оборудван с процесора HCX (Hollywood Cinema Experience), който се използва също и при новите OLED модели на Panasonic, както и с панел 4K HDR Pro Cinema Display, плюс професионалните технологии Wide Colour Spectrum (Широк цветови спектър) и Local Dimming Pro (Професионално локално затъмняване). Честотата на опресняване на екрана при FX780 е два пъти по-висока от тази на FX740. Благодарение на прецизния контрол от процесора HCX, балансът на бялото също е подобрен, в резултат на което се възпроизвеждат много по-точни и реалистични цветове. Самият процесор е разработен на базата на изключителните технологии и методи за обработка на изображенията, развивани и прилагани в продължение на десетилетия при плазмените екрани и в собственото подразделение за професионално аудио-визуално оборудване на Panasonic, за да се гарантира, че ще отразяват най-точно творческите намерения на филмовите режисьори.
Флагманът FX780 се отличава и със своя супер-бърз панел, с който се елиминира размазването при бързите движения за изключително чисто и гладко изобразяване на спортни състезания и екшън филми.
FX780 е конструиран според принципите на дизайнерската концепция "Art & Interior" на Panasonic. Неговата ултра-тънка, изцяло стъклена рамка и метална поставка, го позиционират твърдо в челните редици на LED телевизионния дизайн.
Освен HDR10 и HLG, FX780 телевизорите поддържат технологията за динамични метаданни HDR10+, новата безвъзмездна платформа, създадена от 20th Century Fox, Panasonic и Samsung. 

 
 
 
 

 

Специални издания