Нова комбинирана фурна с пара от Panasonic

Технологията Turbo Steam я прави най-мощната комбинирана фурна с пара на Panasonic досега

Panasonic представи новата си комбинирана фурна с пара „4 в 1“, която превръща приготвянето на прясна храна в лесен и удобен процес. Изключително подходяща е за семейства с натоварено ежедневие и хора, които се стремят към здравословен начин на живот.

Готвенето на пара е традиционна японска готварска техника, с която се приготвя здравословна храна и се запазват полезните хранителни вещества, без да е необходимо добавяне на мазнини по време на готвенето. Фурната е оборудвана с мощна технология Turbo Steam, резервоар за вода с капацитет 800 ml и 2 изхода за впръскване на пара във вътрешността на фурната. Работният й обем е увеличен с 20%, което позволява няколко ястия да бъдат готвени на пара едновременно на две нива.

Благодарение на тази интегрирана функция за готвене на пара, заедно с 12 предварително зададени комбинирани програми и 36 автоматични програми за готвене, фурната дава възможност за бързо приготвяне на пресни здравословни ястия с минимални усилия.

Уредът е с плоска долна част, благодарение на което може да се използва като обикновена фурна, с обем 31 литра, идеален за приготвяне на храна за цялото семейство. Инверторната технология позволява равномерно разпределение на топлината, а сензорът „Genius“ премахва необходимостта от предварително задаване на време за готвене. Комбинираното готвене пести време и осигурява оптимални условия за готвене, като позволява комбиниране на функции за готвене и едновременното им използване, благодарение на инверторната технология. Това означава, че храни, като сьомга и зеленчуци, могат да бъдат приготвяни с помощта на пара и микровълнова енергия само за около 15 минути.

Докато технологията за комбинирано готвене с пара осигурява удобно приготвяне на храната с оптимални резултати, външността на фурната, с елегантния си и минималистичен дизайн, врата от опушено стъкло, сензорен панел и бял LCD дисплей, позволява безпроблемно и естествено интегриране във всеки кухненски интериор. Освен това, благодарение на плоския нагревател на грила, фурната се почиства много лесно.

Също така може да бъде закупен и комплект за вграждане от неръждаема стомана NN-TK816CSCP, който позволява използване на NN-CS89L като вградена фурна.

 

Panasonic oven

Специални издания