Новият хладилник Family Hub на Samsung с амбиция за контролен център в дома

Samsung Electronics представи най-новият си високотехнологичен хладилник Family Hub на изложението за потребителска техника CES 2016. Моделът представлява изцяло дигитален хъб, в който се събират и записват всички домашни задължения. Всички съобщения се записват и показват на 21,5-инчов Full HD LCD дисплей, който е разположен в горната част на дясната врата на хладилника. Дисплеят на практика служи като команден център на дигиталното семейство. Той позволява на всички членове на семейството да качват, споделят и променят графици, снимки, рисунки и бележки – и всичко това се извършва бързо и лесно, директно от смартфон.

 
 
Family Hub е първокласен асистент, когато става дума за набавяне на нужните хранителни продукти. Устройството може да се използва за всичко – от управление на покупките и следене на продуктите, от които се нуждаете или с които вече разполагате, до следене за изтичане на годността на продуктите и намаляване на шанса от разваляне на продукти и следователно намаляване на разходите на домакинството. Друга значителна иновация за хладилната технология са трите камери, които са разположени в хладилника и правят снимка всеки път щом вратата се затвори. Потребителите могат да разглеждат снимките по всяко време от своя смартфон, чрез който могат да надникнат в своя хладилник. Дори и да се намирате в магазина и да се сетите, че сте забравили да проверите какви продукти са ви нужни, можете просто да стартирате приложението Samsung Smart Home и да погледнете директно във вашия хладилник Family Hub. Family Hub също позволява на потребителите да използват хладилника за онлайн пазаруване с помощта на голяма платежна система, да събират рецепти и да съставят и споделят списъци за пазаруване.
 
Безспорно кухнята е основната стая във всеки дом и служи за събиране на семейството, а хладилникът на Samsung Family Hub е проектиран, за да забавлява както членовете на семейството, така приятелите. Той предлага възможности за стрийминг на музика от вградените високоговорители или от безжични Bluetooth високоговорители, като моделите от продуктовата линия Samsung Radiant 360. Family Hub позволява дори гледането на телевизия директно от екрана на хладилника – много полезна функция, ако приготвяте вечеря по време на любимия ви сериал или футболна среща.
 
Samsung Family Hub предлага и множество полезни функции като допълнение към стилния си дизайн, които го превръщат в първокласен модел по отношение на иновации, функционалност и дизайн. Моделът е изключително енергийно ефективен и е снабден с ексклузивната технология на Samsung FlexZone™, която трансформира уреда от хладилник във фризер, за да осигури правилно съхранение на хранителните продукти. Моделът разполага и със системата за охлаждане Triple and Metal Cooling, която помага на потребителите да съхраняват хранителните продукти свежи за по-дълъг период от време.
 
 

Специални издания