НОЛА7 представи основните си продукти и услуги на българските дизайнери

Поредицата от събития TIE UP (Дизайнери, търговци и производители заедно в неформална обстановка), които националната платформа за интериорен и продуктов дизайн dibla.com организира

Dibla.com (националната платформа за интериорен и продуктов дизайн) продължава активно да събира търговци и дизайнери в неформална обстановка. Този път, домакини на TIE UP събитието бяха NOLA7.
 
NOLA7, Европейски лидер в изграждането на басейни, аквапаркове, уелнес и спа се срещнаха  с дизайнери от цялата страна, за да ги запознаят по-обстойно с компанията, методите на работа и спецификите в проектирането, изграждането и подръжката на този тип специализирани пространства. Място на събитието, отново бе морската столица Варна, която допринесе и за приятната и вълнуваща част от срещата.

 

Основните акценти, на които представителите на NOLA7 наблегнаха, бяха релефите, фигурите, мозайките и настилките от дърво, които могат да бъдат използвани активно във всеки дизайнерски проект.
 
NOLA7 разполага със собствена производствена база за керамика, което дава възможност на дизайнерите да проектират и влагат авторски керамични детайли, които да допринесат за индивидуалния характер на пространството. Отделено беше внимание и на завършващите детайли за таван и цокъл. Много от керамичните облицовки и орнаменти са ръчна изработка в лимитирани серии – уникати.

Декоративните мозайки са една от силните страни на компанията. Много от тях могат да се използват както в интериора, така и в екстериора на даден обект. Изпълняват се и мозайки по индивидуален проект, а компанията консултира и подпомага адаптирането им на мястото, където ще се аранжират.
 
Не беше подмината и темата за тиковото дърво, което е изключително устойчиво на атмосферни влияния, с висока твърдост и влагоустойчивост; тиковото масло, с което се осигурява най-добрата подръжка на цвят му, което оставя приятен и свеж цвят на дървените настилки.
 
NOLA7 предлагат настилки от дърво, с които да се завърши пространството около басейна и  придават акценти на дървесината в сауните, а и не само там. Фирмата също така разполага със собствена база за обработка на материалите.
 
Друга основна тема, на която домакините искаха да наблегнат бе пълният цикъл от дейности, които извършва компанията. От идея за проекта, 3D визуализации, до проектиране и изпълнение. 
За повече информация, относно продуктите и услугите, които НОЛА7 предлага, може да посетитие официалния им сайт http://nola7.com/bg.
 
 
 
 

Специални издания