Maison&Objet- на един клик разстояние

Парижкото изложение лансира инициативата “Дигитални Дни” на онлайн платформата си  MOM

 

Калина Константинова

 

Вместо само пет дни на живо в Париж, най-голямото френско изложение за обзавеждане, организира цели осем седмици събития и срещи на онлайн платформата си MOM (Maison&Objet&More). От 27-ми януари до 17-ти март всеки ще може да разгледа  най-новите продукти и колекции на представените марки, а всяка една седмица от сряда до петък  ще имаме достъп до пазарни анализи, интервюта с дизайнери, архитекти, прогнози, ще откриваме бъдещи тенденции и млади таланти.  Всяка седмица ще бъде, също така, организирана около дадена тема. Този подход е разработен, за да улесни комуникациите между дизайнери, марки и посетители и да оптимизира времето, прекарано онлайн.

Още през септември 2020 г изложението Maison&Objet успя да предложи изключително успешен преход от присъствения към дигиталния си формат. Дигиталните шоуруми на представените фирми заместиха реалните инсталации, но позволиха на купувачи и посетители да бъдат още по-свободни в избора си. През януари 2021 г изложението още повече ще улесни диалога между всички участници, лансирайки Live Chat, с който в реално време фирмите ще могат да отговарят на поставени въпроси.

Ето и кратко представяне на календара на очакваните теми и събития:

-от 27-ми до 29-ти януари основната тема ще бъде Неочакван подарък. През тези три дни ще можете да откриете изненадващи, креативни, иновативни, умни, модерни предмети и аксесоари, съобразени с най-горещите тенденции, за да намерите за себе си и близките си наистина интелигентен подарък за дома.

-от 3-ти до 5-ти февруари ще имате възможност да получите повече информация за най-новите тенденции в декорацията за дома и по-специално за тези практични идеи, с които можете да освежите декора лесно и бързо, без да променяте всичко. Ще видите последните колекции олекотени мебели, покривала, декоративно осветление, аромати за дома…

– от 10-ти до 12-ти февруари темата Well at Work ще ви покаже вдъхновяващи и креативни решения и иновации за дизайна на работното пространство.

-от 17-ти до 19-ти февруари организаторите ще насочат прожекторите към занаятите и приложните изкуства и ще ни покажат селекция от уникални предмети, както съвременни, така и традиционни, които превръщат интериора в наистина специално място.

През следващите седмици ще имате възможност да намирате продукти и обзавеждане по теми като Живот на Вън, Устойчивост, Лукс, So French… Очаквайте още интересни виртуални срещи, много информация, интервюта и анализи.

 

Пълната програма вижте на https://www.maison-objet.com/en/paris

Специални издания