Maison et Objet- среща през септември

След две несъстояли се издания, най-голямото френско изложение за обзавеждане гледа оптимистично към бъдещето

 

Калина Константинова

 

Организаторите на най-голямото изложение за обзавеждане във Франция обявиха, че то ще се проведе от 9-ти до 13-ти септември 2021 г (паралелно с Paris Design Week- от 9-ти до 18-ти септември). Програмата за постепенно подновяване на професионалните салони и изложения, представена от френското правителство, обнадеждава всички участници в Maison et Objet, че срещата този път наистина ще се състои.

През изминалата година и двете несъстояли се издания на изложението,  Maison&Objet работеше усилено, за да не прекъсва връзката между фирми и купувачи, предлагайки иновативни дигитални формати на платформата си MOM (Maison&Objet and More), която отбеляза рекордни нива на посещаемост- над 2,7 милиона потребители са се включили и потърсили информация чрез нея. Благодарение на MOM, над 2 000 фирми са в перманентен контакт с 220 000 купувачи, интериорни дизайнери и архитекти от цял свят.

Тези резултати и тази динамика позволяват на организаторите на Maison&Objet да бъдат напълно спокойни за бъдещето на изложението. Вече 1500 фирми са проявили интерес към септемврийското издание. Въпреки, че дигиталните формати бяха успешни, нищо не може да замени срещите на живо между професионалистите в бранша.

Пълната програма на събитието предстои да бъде представена. Но вече може да планираме „In, Off и On“ посещението си.  „IN“ е, разбира се, емблематичното изложение в Parc des Expositions в  ParisNord Villepinte, което в рамките на пет дни позволява на посетителите да се запознаят с най-новите колекции на фирмите, да почувстват тенденциите, да се срещнат с професионалистите.   Програмата „OFF“ се случва в града, по време на Paris Design Week. Там изключителната креативност на младите артисти е впечатляващо стенографирана в такива невероятни локации като Сорбоната, Националната Библиотека на Париж, Националния Архив или наскоро реновирания музей Carnavalet… Програмата „ON“ е онлайн, на платформата MOM, лансирана още през 2016 г. И трите програми ще бъдат взаимносвързани, така че да позволят на следващото издание да се превърне в истински празник за всички участници.

Специални издания