Legrand представи нова серия мултифункционални продукти за вграждане в мебели

INCARA e специално проектиранa, за да отговори на нарастващите потребности за удобство и достъпност на свързване и зареждане на устройства в новия, модерен свят на съвременните работни пространства.

 

Моделите от серията Incara се отличават с функционалност, ергономичност и елегантен дизайн. Подходящи са за всяко модерно споделено работно пространство и за обществени зони – офиси, хотели, кафенета, летища.

 

Дизайнерите на Legrand черпят вдъхновение от света на електрониката, модата и транспорта, за да проектират функционални продукти с модерен вид, адаптирани към средата, в която се използват.

 

Благодарение на изключително лесната инсталация, настройка и работа, с продуктите от серията Incara могат да боравят както професионални инсталатори, така и крайните потребители.

 

Серията включва персонализируеми елементи, в разработването на които Legrand влага цялото си ноу-хау и иновативен дизайн. Продуктите гарантират лесен и удобен достъп до захранващи контакти и розетки за пренос на данни навсякъде и по всяко време. Сливат се с мебелите, гарантират удобство, безопасност и приятна употреба в ежедневието. Имат красив дизайн и актуални цветове, с прибиране на кабели и щепсели, дори в най- голямата конферента зала.

 

Решенията са с интегрирани Mosaic функции, напълно мащабируеми във времето, с възможност да бъдат заменени, за да отговорят на нови потребителски нужди с развитието на технологията – USB Тип-C (бързо зареждане), или безжично зареждане.

 

Изработени от материали, подбрани според техния външен вид и предназначение (удароустойчива пластмаса, висококачествен алуминий), Incara предлага различни категории покрития:

  • Вечно модерни, универсални покрития, предпочитани в корпоративните среди като бяло, черно, алуминий или стомана;
  • Свежи и модерни цветове като джинджифилово жълто, които се предлагат при запитване и може да се избират в софтуера pCon.

 

Независимо дали са с покрития в класически или модерни цветни нюанси, продуктите от серия Incara придават класа на всяко пространство.

 

Професионалистите в сектора на офис обзавеждането – архитекти, проектанти, дистрибутори, могат да получат достъп до каталога на Legrand и лесно да конфигурират сами всички продукти Incara според коректните изисквания на своите проекти.

 

Вижте още във видеото: https://youtu.be/qXM8Y_3ccKA

 

 

Специални издания