Кухни NOLTE- висок клас дизайн с модерни удобства

Intro Design Studio представят за България втория по големина бранд за кухни в Германия. 

 
 
Тази година фабриката представя три нови модела, които впечатляват с интересни детайли, нестандартни материали и различни възможности.
Вратите на модела FERRO са от метал, характерен за индустриалния стил. Има два варианта на финиш – антрацит и кортенска стомана. FERRO е подходящ както за модерни пространства, така и за актуалните артистични стилови миксове. NOLTE дава възможност за комбинации от различни модели – кортенска стомана и гланц лак или антрацит с мат лак, като може да се избира от 21 цвята.
 
 
Моделът INTEGRA е характерен с широката вкопана дръжка.  Има 3 варианта на цветове – бяло, сиво и графит. Изчистената линия и неутралните му цветове го прави подходящ за акцент в острови и за комбинация с открити метални етажерки.
 
 
Интересното в модела TIMBER e възможността да се избира посоката на фладера на дървото – хоризонтален или вертикален. Завъртането на посоката на дървесните нишки и съчетаването с останалите над 110 различни финиши, материали и цветове, които предлага NOLTE в останалите си модели, дава възможност за безкрайни комбинации.
 
 
Дизайнът на кухните NOLTE предлага редица удобства: 
 
Гумени уплътнения по кантовете на всички шкафове възпрепятстват проникването на прах и правят затварянето на вратите безшумно 
 

 

При малко пространство NOLTE предоставят допълнителен обем под фурната или чекмедже, скрито в цокъла

 

Зареждането на съдовете в миялната машина е улеснено с качването и на по-удобна височина 

 

Вграденото в дъното на горните шкафове осветление позволява да се освети работния плот и/или вътрешното пространство на шкафа 

 

Осигурява се 32% повече обем за съхранение с модулната система на NOLTE от долни шкафове с дълбочина 75 см (при стандарт 60 см)  

 

За повече информация:
 
Intro Design Studio
бул. „Симеоновско шосе” 9
www.intro-bg.com, +359 885 056 722

 


 

 

Специални издания