Kave Home в България

Първият магазин на испанския мебелен бранд отвори врати в София на бул. „Витоша“ 105

 

Испанският бранд за дизайн, производство и дистрибуция на мебели Kave Home,  в партньорство с Де 5 Студио – лидер на българския пазар в търговията с мебели и аксесоари, откри своя първи магазин в България.

Kave Home е създаден като онлайн платформа за търговия с мебели и аксесоари през 2013 г.,  а през 2019 г. започва разрастване с отварянето на първия физически магазин в Испания. Днес Kave Home присъствa в повече от 80 страни в света и има над 100 физически магазина.

През 2022 г. отбеляза значителен ръст с отварянето на 42 нови физически магазина в 13 държави, както и с развитието на онлайн магазина. Амбицията на компанията е да бъдат отворени повече от 60 нови физически обекта по целия свят и да достигне оборот от над  200 милиона евро през 2023 г.

Откриването на първия български магазин на Kave Home е важна стъпка  в стратегията за растеж на бранда.

Сътрудничеството с Де 5 Студио е истинска добавена стойност. Чрез техния опит в  сектора и знания за потребителските нагласи, Kave Home предлага на българската публика продукти, които отговарят на нейните нужди и предпочитания.

Разположен на повече от 450 м², българският магазин на Kave Home предлага мебели и декорация с отличителен дизайн и високо качество. Продуктите са създадени с цел да отговарят на най-новите тенденции в обзавеждането, включително серии компактни и модулни мебели за по-малки домове.

Брандът предлага мебели и аксесоари за цялостно обзавеждане на дома – дивани, столове, маси, спални, осветление, градински мебели, както и специални серии за деца (Kave Kids) и домашни любимци (Кave Pets).

Следвайки подхода на бранда за продуктово персонализиране, голяма част от артикулите се предлагат в различни цветове и конфигурации.

Kave Home България осигурява перфектна логистика, като разполага с всички мебели и аксесоари на склад. По този начин те достигат до клиентите в най-кратки срокове.

В магазина има и обособена зона за срещи на архитекти, дизайнери и клиенти – за удобство в работния процес.

Допълнение към новия магазин е онлайн порталът за пазаруване (www.d5studio.net), който ще бъде пуснат в близките месеци.  Той ще разполага с широка гама от продукти за дома, адаптирани към нуждите и предпочитанията на местните потребители.

 

 

Специални издания