Идеал Стандарт – Видима и ученици от Севлиево отбелязаха Денят на водата със специална кампания

По повод 22 март – Международния ден на водата, „Идеал Стандарт – Видима” постави задача на ученици от средните училища СОУ „В.Левски“ и ПГМЕТ „ген. Ив. Бъчваров“, Севлиево да създадат „Кампания за отговорна употреба на вода и калкулатор за разход на вода в моето училище”. Презентациите на учениците, които се състояха на 17 март, преминаха под мотото съответно – „Водата – всяка капка е ценна” и „Синьо бъдеще Синя планета”.

Двата отбора представиха задълбочен анализ на потреблението на вода в своето училище, демонстрирайки отговорно поводение и ангажираност към проблема. Те посочиха кои са проблемните моменти, дадоха практични съвети и как с промяна на навиците в поведението и с подходящото оборудване на „Идеал Стандарт – Видима” може да бъдат променени разходите на вода, нагледно показани с подготвения от учениците калкулатор.  


 

Журито в състав: Иванка Какалачева – Маркетинг мениджър, Димитринка Радева – Стандарти, сертификационна дейност и хидравлична лаборатория, Даниел Копчев – Ръководител Безопасност на труда и околна среда Източна Европа, Милен Иванов – Ръководител направление нови технологии и керамични проекти и Радослав Цанков – Ръководител обучение търговски марки и продукти, оцени представянията на отборите, като бяха изтъкнати техните постижения и бяха дадени препоръки. Двата отбора получиха поздравления за задълбочената работа и добрите презентации, както и за личната отговорност и ангажимент, както и предметни награди от компанията. 
 

Специални издания