Heimtextil- ще се видим през 2022 г.

Изложенията Heimtextil, Techtextil, Texprocess и Prolight + Sound се отлагат до следващата година

 

Калина Константинова

 

Пандемията не спира да проваля плановете на всички. Въпреки, че организаторите на изложенията Heimtextil, Techtextil, Texprocess  бяха решили да ги обединят и да ги проведат през май, съвсем наскоро се отказаха от срещата на живо и я отложиха чак за 2022 г.

Поради невъзможността да бъде домакин на присъствен форум, Messe Frankfurt, предлага широка гама от он-лайн събития.

На 20-ти април 2020 г по време на Consumer Goods Digital Day всички участници в изложенията ще имат възможност да влязат в активна он-лайн комуникация и да получат ценна информация, както и съвети за справяне с икономическата криза.

Освен този специален ден, който ще привлече професионалисти и лектори от разнообрази сектори, изложители и купувачи имат постоянен достъп до платформата Nextrade, която е ценен инстумент за управление на поръчки. Nextrade предлага също така атрактивни възможности за производителите на текстил за дома и бита да представят своите продукти и да популяризират бизнеса си.

Въпреки всички тези нови възможности, всички желаем да се видим на живо. Messe Frankfurt вече обяви новите дати, когато се надяваме, че това ще бъде възможно. Heimtextil ще се проведе от 11-ти до 14-ти януари 2022, следван от Christmasworld, Paperworld и Creativeworld от 28-ми януари до 1- ви февруари 2022. Предвижда се Ambiente да се проведе от 11-ти до 15-ти февруари 2022, а Prolight + Sound от 26-ти до 29-ти април 2022. Techtextil и Texprocess са предвидени по-късно през годината.

Специални издания