Фестивалът Whisky, Rum & Wine с четвърто издание в София

За четвърта поредна година ще се проведе едно от знаковите събития на родната спиритс сцена  – Whisky, Rum & Wine Master test 2018. И тази пролет на 23 и 24 март столичният хотел „Маринела“ ще подслони всички уиски, ром и вино фанатици, обикновени любители, че и начинаещи в сферата на качествените напитки. Няма шега – ще е вълнуващо, интересно и адски вкусно!

Срещу почти символична цена за билет, който ще дава достъп до марковите изкушения за двата дни на феста, ще се сдобиеш с шанс, какъвто си е престъпление да изпуснеш. На над 50 щанда ще бъдат представени редки селекции от уникални  уискита, екзотични ромове и чудни вина от България, Стар и Нов свят.

Но не само – ще има и щедър избор от коктейли, ликьори, че и 60-годишно уиски! Така че – ако си мъж, си там. Ако си модерна дама, която живее на скорост и е с вкус за хубавите неща – също. Защото мисията на добрата напитка е да сплотява. Всеки истински уиски и вино разбирач знае защо!

Кулминация на събитието ще са различните майсторски и дегустационни класове – цели 16 +2 +2 на брой. Там от първо небце ще научиш всички тайни на някои от емблематичните шотландски еликсири, ще откриеш непознати вкусови хоризонти и ще разбереш как се случва магията. С две думи – ще станеш цял-целеничък уиски експерт. Защо +2+2, ами те са за търсачи на удоволствието от ръчно изваяните пури и лукса в кристалните чаши.
 

И докато сладко преглъщаш в очакване на най-приятния уикенд тази пролет – не забравяй основното правило на организаторите, а и на всеки истински уиски, ром и вино познавач – консумирай отговорно! Така ще ти е по-сладко.

 

Специални издания