Vipp ваканция в Андора

Портфолиото от ваканционни предложения на фирмата за обзавеждане Vipp  се обогатява с апартамент в Андора с красиви гледки към Пиренеите.  Седмата локация (и първата извън скандинавските държави)  се намира в реставрирана традиционна каменна постройка, част от която е използвана в миналото за съхранение на зърно.

Интериорът е разработен в сътрудничество с местната компания за дизайн Bau Studio. Запазени са много от автентичните елементи, като дървените греди и тухлените стени, позволявайки да се съхрани духът на мястото. Преходът към по-съвременния аспект  е постигнат със семпли дизайнерски решения. Интериорът определено се отличава с непретенциозност, простота и със скандинавско излъчване. Мебелите са удобни и практични. Цветовата гама е приглушена и в хармония с архитектурната среда. Особено внимание е отделено на кухнята, избрана от колекцията на Vipp, която се вписва по много елегантен начин в пространството.

Първата различна и много оригинална концепция за ваканционна дестинация, Vipp Shelter, беше представена от датската фирма преди пет години. Vipp избира и обзавежда с мебели от собствения си каталог къщи за гости на впечатляващи локации и със силна връзка със заобикалящата природа. Идеята гостите да се почувстват като у дома си, заобиколени от продуктите на марката, е поднесена елегантно.

 

Специални издания