Удобство с малките неща

Всеки иска в дома си да има удобство и прегледност, лесно да намира това, което търси, и да няма хаос. Не всичко може, а и не трябва да прибираме в чекмеджета, шкафове, гардероби и т. н. Ще ви представим два примера за дребни предмети, с които ще си създадете нужното ви удобство – поставките за вестници и списания и конзолната масичка.

Мястото на списанията

Всекидневно четем вестници или преглеждаме списания, но някъде трябва да ги държим.Не е грозно да ги складираме и на земята, библиотеката или масата, но е по-удобно да бъдат сложени на поставки близо до дивана или леглото и с едно пресягане да ги вземем. Тези поставки не могат да поемат целите купища от вестници и списания, а само тези, на които държим или не сме прегледали. Прибирайки там пресата, лесно ще почистим и ще я преместим, където ни трябва.


Конзолната масичка

В буквален смисъл (от речника) конзола означава подпора към стена, сграда или балкон. Затова и конзолната масичка е малка, прикрепена към стената и е с много функции. Тя е удобна с това, че не заема място, а същевременно може да служи като рафт, тоалетка, масичка за лека закуска и т. н. Често може да се види в кухнята, антрето, всекидневната, спалнята и т. н.

Специални издания