Термо СПА хотел Римска баня

Термо СПА хотел Римска баня се намира в красивата Разложка котловина между три планини – Пири, Рила и Родопите. На 160 км от София и Пловдив, на 5 км от Банско и Разлог.

 

На мястото на една древните римски терми по нашите земи години по-късно било построено село Баня. Римските терми отдавна са в историята, но Термо СПА хотел «Римска баня» ще ви запознае с традициите при водолечението и съвременните удоволствия по време на отдиха в България!

За да могат нашите гости да намерят най-подходящата стая, ние сме подготвили 5 единични и 53 двойни стаи, 2 студия, 19 апартамента и 9 апартамента лукс. Във всяка стая има санитарен възел: вана, душ, SOS система, сешоар, хотелска козметика, халати и хавлии. И не е нужно да търсите надалече минералната вода – тя тече от крана във вашата баня.

Термалният СПА център на нашия хотел използва вода от лековит минерален извор с температура 58º. Два топли минерални басейна с обем 400 м3 и 600 м3 с различна температура на водата, 16-местно джакузи, две сауни, парна баня, хамам, японска баня, ледена стая и ледено ведро, зона за релакс, зала за медитация и многобройни спа-процедури  ще ви помогнат да излекувате и тялото, и душата си.
Ако искате да организирате обучение, семинар или конференция ние ще ви предложим две конферентни зали с капацитет 150 и 20 места и необходимото техническо оборудване. На територията на хотела работи безплатен Wi-Fi.
Просторен ресторант с вкусни блюда от българската и европейската кухня. Прекрасен парк с много зеленина, езеро и места за отдих. Детска площадка и детски кът за най-малките гости на хотела. Спортна площадка за тенис, волейбол, баскетбол и мини футбол за любителите на активния отдих.
Уютният Термо СПА хотел „Римска баня” ще промени представите Ви за СПА почивка.
Китното с. Баня, сгушено между Пирин, Рила и Родопите, ще ви предложи спокойствие и тишина. Близостта до Банско ще ви даде възможност за забавления през цялата година.
За всичко останало ще се погрижим ние.

 

Специални издания