СПА Хотел ОРФЕЙ

 
СПА Хотел “Орфей” сe намира в полите на Родопите – в центъра на град Девин, на 710 м над морското равнище и на 30 км от Пампорово. Разположен е във великолепен собствен парк. В близост се намират две от най-впечатляващите пещери в България – Дяволското гърло и Ягодинската пещера, Триградското ждрело, както и архитектурият и фолклорен резерват ”Широка лъка”. Уникалните дадености на региона – красива девствена природа, лечебен климат с над 260 слънчеви дни в годината и лечебни минерални извори, са прекрасни условия за прилагане на най-съвременна профилактика и балнеолечение, възстановяващи и разкрасяващи процедури, отдих, спорт и развлечение. 
 
 
 
СПА Хотел “Орфей” е модерен комплекс с 210 стаи, от които 45 апартамента и 165 двойни стаи, просторни и комфортно обзаведени с телефон, сателитна ТВ, интернет връзка и с красив панорамен изглед. 
 
 
Гостите на хотела имат възможност да избират българска, европейска и ориенталска кухня в основния ресторант “Орфей” с капацитет 260 вътрешни и 80 външни места, Европейския – с капацитет 120 вътрешни и 60 външни места, и Ориенталския – с капацитет 90 вътрешни и 60 външни места; Пиано бар с капацитет 70 места, Лоби бар с капацитет 20 места, Бар-басейн с капацитет 45 места. 
 
На почиващите са осигурени
§ Румсървиз 
§ Пране и гладене 
§ Сейфове за ценности 
§ Две конферентни зали /капацитет от 150 и 300 човека / със съвременна мултимедия и озвучителна техника 
 
 
§ Медицинско обслужване 
§ Туристически обиколки и екскурзии в района на град Девин 
§ Фризьорски салон, магазин за модни облекла 
§ Паркинг с капацитет 120 автомобила 
 
 
Балнеологичният блок на комплекса е единствен по рода си и е изграден по начин, позволяващ провеждането на най-съвременни и ефективни физикални методики и програми за балнеопрофилактика, рехабилитация и рекреация.
 
 
Хотелът се захранва от два минерални извора, известни с лечебните си свойства – Беденски и Девински извор. Като балнеоклиматичен курорт град Девин е известен с чудесните свойства на минералната си вода, която спокойно може да конкурира френската “Перие”. Подходяща е за профилактика и лечение на опорно-двигателния апарат, нервната и дихателна система. 
 
 
С модерния си стил и оборудване, разположен на площ от 3500 кв.м, СПА и балнеорекреационният център е един от най-добрите в грижите за здравето. За това работят и многофункционален басейн с минерална вода, терапевтичен басейн с Беденска минерална вода, три външни басейна (единият за деца), два вътрешни – единият с олимпийски размери, подходящ за спортни прояви, тенис корт, игрище за волейбол и футбол. 
 
 
Според ЮНЕСКО регионът на Девин е сред първите места в Европа по плътност на озоновия слой и това предимство на климата е използвано в програмите, свързани с балнео-профилактика и рехабилитация. 
 
Балнеологията в СПА Хотел “Орфей” представлява всичко, свързано със 
ЗДРАВЕТО, КРАСОТАТА И УДОВОЛСТВИЕТО!
 
 
За контакти: гр. Девин, ул.“Цветан Зангов” 14 
тел.: 0341 2041; 2283; 2753; 0884 440 381 
e-mail: reservations@orpheus-spa.com 
 

Специални издания