Samsung с нова еКоистична пералня

На изложението за потребителска електроника в Германия IFA 2010 Samsung Electronics представи най-новата серия примиум перални машини с предно зареждане Eco Bubble. Те са уникално съчетание от първокласен дизайн и технология, гарантиращи минимална енергийна консумация (30% по-ниска от стандартната за енергиен клас А) и превъзходно качество при изпиране със студена вода.

Специален генератор разтваря перилния препарат и инжектира въздух, който произвежда гъста сапунена пяна. Тя се разпределя равномерно по тъканите и прониква дълбоко в дрехите около 40 пъти по-бързо, отколкото при нормалните перални. Така Eco Bubble почиства добре дори деликатни материи като коприна и вълна без щети, тъй като фините мехурчета действат като предпазна възглавница. Резултатите от изпирането при температура от 15°C са същите като при изпиране с топла вода от 40ºC. В допълнение към това машината има и 15-минутна кратка програма.
Сред иновациите в модела е и т.нар. диамантен барабан, чиито отвори са със съответната пирамидална форма и са с 36% по-малки в сравнение с обикновените. Това решение намалява повредата от триене и така удължават живота на тъканите.
Пералнята Eco Bubble е с капацитет 7-8 кг и безшумен двигател, който се предлага с десетгодишна гаранция.
 

Специални издания