S*Bar : социално, споделено, съвременно

Социално, споделено, съвременно – S*Bar е пространство, създадено за хората, които искат да излязат извън рамките на офисната среда, да общуват свободно, да се срещат, да споделят идеи, да изразяват себе си. Въпреки името му, мястото не е бар, поне не само това. То се превърна в бизнес средище с технологична и креативна насоченост. Идеята да се оформи лоби на старт-ъп компании, дизайнери на свободна практика, аудио-визуални специалисти, интериорни дизайнери, ИТ инженери успя да се превърне в реалност. Тук се организират бизнес събития, семинари и лекции, представят се нови продукти. S*Bar е място с ценности, което подкрепя и посреща с отворени обятия идеята за свобода на работния процес, или казано с други думи да сме дизайнери сами на своите дни. Нещо, което се харесва много на хората със свободни професии, а те са доста голям процент от аудиторията на пространството.

Интериорът на S*Bar е съвременен, артистичен и опростен. Видимите инсталации му придават индустриален вид. Помещението е разделено на различни зони, всяка от които е със собствено излъчване. Има няколко къта с релаксираща мека мебел, висока маса с 30 седящи места, отворено пространство за срещи и отделна стая за лекции. S*Bar разполага и с индивидуални професионални помещения, обособени в минипространства, подобни на телефонни кабини в ретро стил, в които може да се проведе конфиденциален разговор или човек просто да работи на тишина. На разположение на посетителите е всичко, което биха намерили в стандартен офис като принтер, скенер и бърза оптична интернет връзка. Интериорът е със специално излъчване и характер, за което принос имат дизайнерските мебели и обзавеждането, създадени специално за мястото с подръчни материали. Черният цвят присъства активно в интериора, без да изглежда мрачен, а напротив – уютен и гостоприемен.

S*Bar представя нестандартен модел на бизнес общуване, който стимулира творческото мислене. Основен двигател за създаване на мястото е Сирил Симон, който е основател на международна компания за дигитална продукция, инженерингови и софтуерни услуги StangaOne1. Пространството S*Bar е негово сбъднато желание и идва от идеята в града ни да има място, предоставящо условия за сплотяване на общности, за провокиране на креативността на прохождащи бизнес начинания, за дебатиране на всичко, случващо се в света на новите технологии.

 

Специални издания